Hans Hauge i storform

Diverse — Drokles on June 23, 2007 at 6:25 am

Her er en af de bedste……jeg kan ikke sige andet end, at det er fra Jyllands-Posten

DET ER ikke til at afgøre, om det er, fordi man er ubegavet, at man bliver medlem af Det Radikale Venstre, eller om man bliver ubegavet af at være det?

Jeg kom til at spekulere over det, da jeg i Kristeligt Dagblad så et interview med de radikales nye næstformand, Morten Østergaard. Han har lagt en ”profil” ind på noget, der hedder actics.com. Det kiggede jeg så også på, og det burde alle, for så får man et billigt grin. Navnet er sat sammen af ”action” og ”ethics”.

På denne side kan man give de farisæere, der udstiller sig selv, point, hvis man synes, de er meget etiske. MØ får 63 point. Man får det, hvis der er overensstemmelse mellem handling og etik. Der er også andre radikale at finde på siden.

MØ har noget, som man jo bør have: Værdier. Han udtaler, at han arbejder »aktivt med værdier«, og dem skal han »leve op til«, ellers får han en dårlig rating. Jeg opfordrer alle til at gå ind og give ham gerningsretfærdighedspoint. Det er jo den rene pietisme.

En af hans værdier er mangfoldighed. Hvad det har med etik at gøre, ved jeg ikke. Hvordan viser man, at man i handling går ind for mangfoldighed? Vor radikale actics-ven synes, at det er en berigelse for samfundet, at mennesker opfatter tingene forskelligt. Han siger det kun, for hvordan mon han viser det i handling? Ja, mon ikke han indsender nogle videoacticsklip, der viser, hvordan han i praksis er etisk? Ellers er det jo blot snak. Handlinger skal dokumenteres.

Med den udtalelse har han sagt, at Dansk Folkeparti er en berigelse for samfundet. De opfatter jo tingene forskelligt ift. ham. Snart skal vi så se en video, hvor næstformand Østergaard giver Søren Krarup et knus og måske endog et djærvt håndtryk, mens han smiler, så man kan se værdierne vælte ud af ham. Og han må jo også frydes over, at Hizb-ut-Tahrir bidrager til at gøre børnehaverne mere mangfoldige. Eller hvad med Hamas, der har taget magten i Gaza? Ih, altså hvor er det mangfoldigt og berigende.

Læs endlig resten, for det taber ikke pusten.

2 Kommentarer »

 1. Der er så godt sagt, så jeg tillader, at gentage:
  “DET ER ikke til at afgøre, om det er, fordi man er ubegavet, at man bliver medlem af Det Radikale Venstre, eller om man bliver ubegavet af at være det?”

  Jeg sendte følgende hilsen til Marianne Jelved før hun gik af:
  http://hejmdal.blogspot.com/2007/06/tak-til-marianne-jelved-ugebrev-fra-s.html
  fhv grisehandler

  Comment by Alfred Hansen, Sø Søby — June 23, 2007 @ 9:26 am
 2. Jeg læste også interviewet med Morten Østergaard og besøgte det site, der blev henvist til.
  Stor, stor undren; det er lidt uhyggeligt, at en af Folketingets politikere ‘blogger’ (?) på en så ligegyldig side, der stort set består af en indforstået roseklub!

  Comment by Annette Heine — June 23, 2007 @ 7:10 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress