Herligt læserbrev i Jyllands-Posten

Diverse — Drokles on June 23, 2007 at 6:21 am

På baggrund af de mange krigere der ønsker vestlige styrker hjem fra Irak og Afghanistan sætter Niels Jørgensen tingene på plads

Lad araberne selv finde en løsning. Vi hører hele tiden om den fredelige islam. Her er chancen for at vise, hvor fredelig islam er. Og mens man er i gang, så bør støtten til palæstinenserne bygge på deres egen tro: Koranen.

Så kom til lommerne, kære muslimer, og vis jeres store næstekærlighed, som Koranen foreskriver, i stedet for at kræve, at hårdtarbejdende europæere skal betale for jeres ineffektive styrer.

Nemlig. Skønt det ikke dæmper hadet for vi har allerede været der og besudlet deres fine orden og uanset 10.000 års kommende myrderier vil deres fejlslagne “civilisation” altid undskyldes med det.

3 Kommentarer »

 1. Olien er jo blevet så dyr, at det skulle kunne lade sig gøre, at landbruget overtager leverancerne. Så sparer vi også den store landbrugsstøtte.
  Araberne skulle kunne klare deres egne problemer.
  De har masser af penge, og så har de deres Gud og deres profet, så de finder nok ud af at få tiden til at gå - bag deres egne grænser.
  Skulle ørkensandet være for magert til at føde dem, så kan Vesten også godt - mod behørig betaling - forsyne dem med fødevarer.

  falkeøje

  Comment by falkeøje — June 23, 2007 @ 3:38 pm
 2. Lige i øjet, Falkeøje !

  Og tillige har de en selvbevidsthed som skulle kunne medvirke til, sammen med Allah, at projektet skulle lykkes over al måde for dem.

  Jeg har længe ment, at en skilsmisse mellem Islam og ikke-islam vil være til alles bedste .

  De holder sig til deres lande - vi til vores.

  Comment by Vivi Andersen (Islamofob) — June 23, 2007 @ 4:12 pm
 3. Ja, hvad kan gå galt for araberne? Med Allahs opskrift på det perfekte liv og det perfekte samfund kan det kun blive godt.

  Comment by Drokles — June 24, 2007 @ 6:11 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress