Arnold styrer

Multikultur — Drokles on June 22, 2007 at 5:27 pm

Fra BT

Immigranter fra spansktalende lande er nødt til at se engelsksproget fjernsyn for at lære sproget. Det mener Arnold Schwarzenegger, der ifølge AP, udtaler:

- I er nødt til at slukke for spansk tv og undgå spanske bøger og aviser. I er tvunget til at tale engelsk, og det gør det nemmere at lære sproget.

- Jeg ved godt, at det lyder mærkeligt - og at det er politisk ukorrekt at sige det. Jeg ved også, at jeg kommer i vanskeligheder, fordi jeg siger det.

Det er logik for burhøns. Der er en grund til at mexierne er kommet til USA istedet for at blive i det land deres TV-programmer bliver produceret i.Og Arnold har ret, hans udtalelser falder ikke i god jord hos….

Journalisterne blev noget forbløffede over svaret. Det samme er Alex Nogales, der er præsident for National Hispanic Media Coalition:

- Spansktalende studerende behøver spansksprogede medier for at være informerede og for at kunne fungere i dette samfund, siger han.

Hvorfor behøver de spansktalende medier i USA? Det er løgn og latin. Hvad de har brug for er at tage sig gevaldigt sammen og erkende, at USA’s kultur er deres egen overlegen, siden de hellere vil nyde goderne der end hjemme i Mexico. Kend træet på dets frugter! Og BT er da også selv forargede - på Arnold, som om han har sagt noget forkert, med denne syrlige kommentar.

Schwarzenegger er selv immigrant fra Østrig og holdt lav profil i starten, fordi han selv havde svært ved det engelske sprog.

Men tjente en formue ved ikke at beherske det.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress