Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 520

Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 18

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1244

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1442

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/cache.php on line 431

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 31

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Http in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/http.php on line 61

Warning: explode() expects parameter 2 to be string, array given in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-content/plugins/bannage.php on line 15
Monokultur » Brain drain blandt Stampes læsere


Brain drain blandt Stampes læsere

Diverse — Drokles on August 12, 2011 at 5:48 am

Zenia Stampe har et indlæg i Politiken om en mønsterudlænding, som smides ud af Danmark. Det er vel overflødigt at nævne at Stampe ikke giver nogen som helst indsigt i sagen så man efterlades uden at kunne tage stilling til om det er velbegrundet, om det skyldes vedtaget politik eller ført administration, om det er fejl eller misforståelser. Det fremgår heller ikke helt om er Stampe forarget over tabt nytteværdi af en IT ingenør der forlader landet eller om det er moralsk kvababbelse over Udlændingeservices påståede uretfærdighed eller om det er en kombination - nemlig nyttemoralsk forargelse. Stampe skriver både hoverende og indigneret

Bibjeet Kaur er fra Indien, men kom i 2002 til Danmark, hvor hun fik humanitær opholdstilladelse.

(…)

Mens den danske vækstrate flader ud, har Indien i foråret indhentet Kina som den hurtigst voksende økonomi i verden. Mon ikke en ung og dynamisk IT-ekspert kunne finde sig et job i et land med en vækstrate på 10,4 procent?

Hvis hun let kan finde sig til rette i Indien kan det måske have undermineret grundlaget for at have givet hende humanitær opholdstilladelse i første omgang? Det ved ingen ud fra Stampes skarpe pointer blottet for indhold, men en gene for Bibjeet Kaur er udvisningen sikkert. Men der er nu alligevel et klart offer, nemlig hendes lille dreng

Men Bibjeet er ikke alene. Hun har en seks-årig søn, Sajnet, der er født i Danmark, og som kun taler dansk. Om nogle dage skulle han have fulgt sine kamerater og startet i en dansk børnehaveklasse. Men i stedet kommer Sajnet og hans mor til at sidde i et fly til Indien. Et land han ikke kender. Et sprog, han ikke taler. Men vigtigst: Et land, der rummer en alvorlig fare for Sajnet. For han lider både af en autoimmun defekt og en blodsygdom, der gør ham særlig sårbar over for infektioner og tropesygdomme, fordi han ikke tåler febernedsættende medicin og medicin mod malaria.

Tilgiv mig en smagløs parallel, som er ganske uretfærdig overfor fru Kaur, men her bliver det interessant for en tidligere domsmand. Ved alle sager med udvisningsdom (og fru Kaur er ikke kriminel, det er unfair, jeg ved det, men presser alligevel udfortrødent videre, bedende om tilgivelse på vej), som jeg har dømt fremviste de dømte altid et imponerende opbud af højst specifikke sygdomkombinationer, der altid og i alle tilfælde kun kunne afhjælpes i Danmark. De ville simpelthen dø af at forlade Danmarks forrygende ventelister. Her er så en lille dreng af indiske forældre, som fysisk ikke kan tåle Indien? Her er så et forslag til Stampe. Måske ville det indiske sundhedssystem være bedre, hvis ikke vi her i landet var så forhippet på at dræne landet for sundhedsfagligt personale.

Undskyld for mine usmageligheder overfor fru Kaurog hendes søn Sajnet, men Stampes selvretfærdigheder fremtvinger uartige protester. Stampes debattone er nemlig ansvarlig for mine handlinger.

Men min pointe med dette indlæg var faktisk at tage temperaturen på den danske folkestemningm, som den tegner sig af Stampes læsere. For hvis de på nogen måde er repræsentative står Danmark overfor et sandt exodus af ingenører og It-kyndig mennesker.

Af erik voldby 10:48 11. AUG

Ja man skulle advare alle fagkræfter der tænker på at tage arbejde her i landet om at man risikere at blive udvist med kort varsel. det skulle man gøre publik i alle vestlige lande.
Så længe vi har denne regering, advarer jeg alle om i f.eks Schweiz om at komme til Danmark.
Min egen svigersøn og datter ville flytte fra Schweiz hertil, og havde job og bolig alt var io, men jeg advarede dem, selv om det var mit største ønske at have dem i nærheden, det er en skandale.
Jeg håber at det bliver husket senere når konjukturen bliver bedre og vi får brug for dem.

Af Ahmad 15:13 11. AUG

Ja. Jeg er oprindelig fra Iran. Flere tilfælde blev jeg spurgt om af veluddannede iraner om Danmark. Jeg gjorde det samme som Erik. Har advaret dem og anbefaldet dem at søge job eller lykke andet sted, i Canada, USA eller måske sverige men ikke i Danmark. Kun vis de vil bruge som bro. Med den her regering og intergrations ministre, kan man ikke regne med hvad der vil ske med en ikke dansker eller med fast ophold. 6 år siden jeg mistede min bror her. Men min familie kunne ikke komme her på besøg og vide lidt om årsagen, men de blev afvist og efter klage til ministeriet, så fik vi at vi der er ingen grund til det.

Af Inge L. 16:21 11. AUG

Jeg har også oplevet at blive nægtet lægehjælp i udlandet, blot fordi jeg var dansk. Alle steder jeg kommer nu, siger jeg at jeg er svensk. Hilsen en som er på vej ud af dette gennemførte racistiske land; kan bare ikke klare mere.

Af Nilas Lund 16:42 11. AUG

Jeg kan glæde eventuelle DF’ere med at der meget snarligt bliver endnu en ledig ingeniørstilling i Danmark. Jeg er nemlig i den lykkelige situation at have fået ansættelse i Tyskland. Jeg gidder ganske enkelt ikke opholde mig i dette racistiske land mere. Så hvis du har en ingeniøruddannelse og 15 års erfaring, så er det lige noget for dig (-ja dig stakkels DF-stemmende ingeniør som jeg sjovt nok aldrig nogensinde har mødt endsige hørt om).

Af Karla 17:34 11. AUG

Jeg er også med hænderne på kufferthåndtagene på vej ud af det værste racistiske helvede på jord, Danmark! Alle mine internationale kontakter og venner vil aldrig nogen sinde have noget med landet Danmark at gøre mere. De er alle enige om at tonen er så lav og beskidt, at de aldrig har oplevet noget lignende. Flere udtrykker direkte angst for at sætte deres ben på dansk jord, med de daglige overfald på udlændinge og humanister, udført at regeringens horder af unge højreekstremistiske voldsmænd. Nej, det er slut nu; jeg orker ikke mere og tårerne står mig i øjnene, mens jeg skriver dette.
Farvel Danmark, vi ses bestemt ikke igen. Lev vel, trods alt.

Af Gustav Uffe Nymand 17:36 11. AUG

Hver gang jeg læser en debattråd som denne, så får jeg taget mig sammen til at sætte nogle flere jobagenter op til stillinger i udlandet. Havde faktisk igår et telefoninterview om en Quality Engineer stilling i holland, havde idag et telefoninterview om en Quality engineer stilling i kina udover at jeg idag også modtag en invitation til en samtale om en Quality Engineer stilling i Sverige.
Som i nok har gættet er jeg pt på jagt efter et nyt job og hvis der kommer et fornuftigt tilbud i næste uge i forbindelse med et jobinterview i Danmark til en Quality engineer stilling, så siger jeg ikke nej, men det er klart, at når jeg læser en debattråd som denne, så håber jeg på at det er interviewsne til de udenlandske stillinger der vil give succes og da det generelt er i store dele af Europa at der er begyndt at opstå mangel på Quality Engineers med kendskab til udvikling og regulatoriske krav for medical devices, så burde der være en god chance.
Når man som mig har en kinesisk kæreste (dvs kommende kone) med en lang naturvidenskabelig universitetsgrad, så bliver man træt ved tanken om dansk familiesammenføring, selvom det kommende folketingsvalg forhåbentlig vil give de radikale nok indflydelse til at sikre fornuftige regler.
Det ændre så ikke på, når man læser en debattråd som denne, så konkludere man, der er brug for flere automatiske jobagenter til jobs i udlandet.

Det går ikke op for de mange Stampelæsere at deres voldsomme påstande om det ”gennemført racistiske” Danmark, som en læser kalder det, negerer udvisningshistoriens tragiske vinkel. Men Danmark står åbenbart overfor et brain drain.

1 Kommentar »

  1. Karle : “Flere udtrykker direkte angst for at sætte deres ben på dansk jord, med de daglige overfald på udlændinge og humanister, udført at regeringens horder af unge højreekstremistiske voldsmænd.”

    og disse overfald forbigås i fuldstændig tavshed af medierne… hvorfor man må antage at medierne er i lommen på regeringen og/eller ledet af højre-ekstremister. Damn et gennemført råddent samfund.

    Comment by Martint — August 12, 2011 @ 9:56 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress