Klare ord fra Flemming Rose

Globalisering, Multikultur, islam — Drokles on June 21, 2007 at 4:13 am

Hudfletning af de korrektes svigt. Fra Jyllands-Posten

I den muslimske verden er listen over bøger, som er forbudt, længere end listen over dem, der er tilladt, som en tunesisk intellektuel udtrykte det sidste år.Det er disse mennesker og mindretal, som krænkelsesfundamentalisterne i Vesten svigter, når de peger fingre af Salman Rushdie, Naser Khader, Ayaan Hirsi Ali og Morgenavisen Jyllands-Posten. I Vesten er vi i den gunstige situation, at myndighederne beskytter dem, der udsættes for trusler, og vi lever i retssamfund, selv om det ikke hjalp den hollandske filminstruktør Theo van Gogh. Han blev myrdet ved højlys dag med henvisning til, at han havde krænket en ung muslims religiøse følelser.

DET ER PÅ TIDE, at de godtroende naivister i Vesten indser, at deres provinsielle hensyntagen til religiøse følelser er blevet et uhyre effektivt instrument i hænderne på dem, der ønsker at begrænse menneskerettighederne.

For skud står kvinder, homoseksuelle, religiøse og etniske mindretal og sekulære muslimer, der kæmper for det åbne samfund, hvis frugter vi selv nyder.

Anledningen er selvfølgelig de uroligheder som muslimer i Pakistan og Iran udløser i deres vrede over adlingen af Salman Rushdie. Englænderne står nu i Danmarks situation under Muhammedkrisen og lad os se hvor langt de vil bøje knæene eller om der trods alt er en grænse. Man kan dårligt forestille sig en undskyldning, andet end den sædvanlige beklagelse over andres følelser, da man ikke kan trække en adling tilbage. Jeg godter mig da englænderne svigtede Danmark, men jeg håber ikke at Danmark svigter englænderne. En engelsk undskyldning til Danmark og Jyllands-Posten vil dog være på plads.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress