Politiken skyder egen afsløring af den danske Gladio “ORG” ned

Diverse — Drokles on August 11, 2011 at 1:29 am

Politiken har afsløret et hemmeligt netværk af højreorienterede med tråde ind alle mulige steder, inklusivt Dansk Folkeparti.

Det hemmelige netværk kalder sig ORG. Der er cirka 100 medlemmer.

De vil »rense« Danmark for indvandrere og gennemføre et opgør med de »landsforrædere«, som har gjort indvandringen mulig eller støttet den offentligt.

ORG blev startet af en lille gruppe mænd, hvoraf flere har været med i ledelsen af Dansk Folkeparti eller kandidater for partiet, mens de samtidig festede omkring flammende kors, brændte en negerdukke på bålet og trak i trådene i rabiate organisationer, som rummede nazitendenser, racisme og vold.

Og så fulgte ellers den ene artikel efter den anden i Politiken, som selvfølgelig fik en reaktion fra Oliver

»Det er så skræmmende oplysninger, der er fremme i det her om infiltrering fra den militante højrefløj til den mere politiske, demokratiske højrefløj«, lyder det fra Kamal Qureshi.

(…)

»Det er helt tydeligt, at det danske politi har ignoreret og bagateliseret den danske højrefløj. Og det er helt afgørende, at PET ikke stirrer sig blinde på langskægede islamister, som befinder sig i Danmark, men at de også holder et meget vågent øje med den ekstremistiske højrefløj«

Historien stammede fra Redox, der havde afleveret resultaterne af deres research til Politiken. Og nu har Politiken så læst lidt længere ned i bunken og fundet ud af at det danske Gladio “havde store problemer med at samles uden for internettet” og ofte “er gruppens årlige fællesmøder blevet aflyst på grund af manglende tilmeldinger“. Således gengives stemningen i ORG i Politiken

»Jeg kommer gerne - så skal vi rigtigt nyde, at der sjældent er kvinder med til Solhverv - mandesnak og måske en omgang fælles(nøgen)badning og efterfølgende massage;-)«, skriver et medlem som respons til invitationen.

»Øv. Jeg skal desværre til familiefest den dag…. Jeg havde ellers set frem til en øl og lidt mandesnak med PV«

»Der er kun seks tilmeldinger, konstaterer et medlem senere, og et andet svarer:

»Næææhh mange mennesker bliver nogle skrællinger med årene…«.

Generalforsamling rykkes til 2009
Netværket mødes dog andre gange i løbet af året. Turene her har blandt gået til Louisiana og Nationalmuseet, da det er nogle af dansk kulturs flagskibe, som gruppen skriver.

Nøgenbadning, øller og museumsbesøg er det der skræmmer Oliver, der således overraskende åbenbarer stærkere islamiske værdier end han ellers giver udtryk for. Men således ligger landet, så langt er medierne kommet ud. Et løst, uengageret og lettere bøsset netværk kommer på forsiden fordi det er “højreorienteret”.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress