Åh disse eksperter

Diverse — Drokles on August 11, 2011 at 12:26 am

Den engelske udgave af Distortion, som vi ser udfolde sig i disse dage kommer kun som et chok for de der nægter at se realiteterne i øjnene - at de europæiske samfund er i en opløsningstilstand båret frem af kulturelt selvhad (kulturmarxisme, uha, skyd ikke på nogen!) med dyrkelse at rettigheder og multikultur, som våben. For os andre er det blot endnu et udbrud af optøjer. Politiken har gravet en ekspert op der kan holde deres læsere hen i stadig undren.

»Det, vi er vidner til lige nu, har intet at gøre med en politisk manifestation. Det er de rene bølleoptøjer. Men når det er gået sådan, skal forklaringen givetvis findes i en enorm social frustration blandt mange unge englændere«, siger Ole Helmersen til politiken.dk.

(…)

bla, bla, bla, sociale problemer og ikke mindst en meget høj arbejdsløshed, bla, bla, bla, stor og stigende ulighed i samfundet, bla, bla, bla, samfundets skyggeside, bla, bla, bla,,,

Åh, alt der kræves er blot en ny finanslov med en progressiv fordelingsnøgle. Nu kan vi ånde lettet op. Bortset fra at virkeligheden alligevel melder sit grimme ansigt i selvsamme avis, der fortæller historien om en bilist, som det neutralt kaldes, der har kørt tre muslimer ihjel, som de stod vagt om deres forretning

Stemningen i de tre mænds lokale moske i Dudley Street er ifølge BBC præget af stor vrede over trafikdrabet. Beboere med rødder i Pakistan har rettet vreden mod sorte indbyggere, der har tilknytning til Caribien.

Derfor forsøger lokale ledere at dæmpe de ophidsede gemytter for at undgå, at de to indbyggergrupper støder sammen.

En af dem er biskop Anthony Watson, der ifølge avisen The Guardian advarer mod gengældelsesaktioner og handlinger, der »risikerer at få et grimt anstrøg af racisme«.

Racespændinger står der, ikke klassekamp. For det er mellem de etniske-kulturelle grupper at modsætningerne findes.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress