Prussian Blue spiller i Sverigestan

Diverse — Sobieski on June 19, 2007 at 9:09 am

Fra EB:

… Koncerten finder sted 28. juli på Nordiska Festivalen, der ifølge sin hjemmeside har til formål at samle mennesker fra Norden, så de kan manifestere deres etniske samhørighed.

… Vi vil bare værne om den hvide race, siger pigerne, der i deres sange beskriver nazisten Rudolf Hess som en fredelig mand.

Hey ! Hvor kan man få billetter?

prussianbluecopy.jpg

Læg mærke til de søde smiley’er. Ha ha ha, hvem havde troet nazister kunne have humor.

Og så vil jeg ikke høre et kvæk fra de skinhellige svenskere. En festival: “der har til formål at samle mennesker fra Norden, så de kan manifestere deres etniske samhørighed” - Svenskerne har et gigantisk mindreværdskompleks som følge af 30 års politisk undertrykkelse.

9 Kommentarer »

 1. 2 blonde piger. Det er politisk ukorrekt i dagens Sverige, hvor idealet er en multikulturel smeltedigel. Billedet giver unødige associationer til en fælles Nordisk fortid, som man helst skal fortrænges i Sverige.

  Se så at få skiftet billedet ud med et etnisk mere farverigt billede. Gerne med turbaner, burkaer, Fez´er.

  fhv grisehandler.

  Comment by Alfred Hansen — June 19, 2007 @ 12:54 pm
 2. Dette band ER nazister, komplet med White Power og “de 14 ord”. I øvrigt lighed med mange andre bands og deltagere på Nordiska Festivalen. Hvis dette er alternativet til en multietnisk fest, som du lægger op til, er jeg i tvivl om, hvad der er at foretrække.

  Comment by Deloitte — June 19, 2007 @ 4:39 pm
 3. Jeg interesserer mig ikke for musik, så undskyld min uvidenhed. Pigerne ser søde ud.
  fhv grisehandler

  Comment by Alfred Hansen — June 19, 2007 @ 4:45 pm
 4. Varmer ‘Røde Mor’ op?

  Comment by IF — June 19, 2007 @ 5:50 pm
 5. Vil monokultur.dk også betegne Rudolf Hess som “en fredelig mand”? Det er da nazi-apologi, hvis ikke nazisme, i højeste potens.

  Det er meget trist når folk som retteligt er imod en multikulturel udvikling og kritiske overfor islam, udtrykker glæde over, at et nazi-band kommer til Sverige og spørger, “hey, hvor kan man få billetter”. I bekræfter dermed radikale venstreorienterede, som påstår at folk som er kritiske overfor islam og multikulti er racister.

  Nazisme er fuldkommen ligeså rædselsfuldt som kommunisme og islamisme.

  Comment by Jakob — June 19, 2007 @ 7:12 pm
 6. Du har helt ret. Nazismen er ondskaben! Men det er ikke heller ikke det vi morer os over. Vi griner højt og hånligt af svenskerne fordi de på den ene side skoser Danmark for for at ligge under for det yderste højre samtidig med at de har en meget stort naziproblem og vi griner højt og hånligt af svenskerne på den anden side at de hylder diversiteten og de multietniske udtryk samtidig med at de ikke kan acceptere mange af de udtryk forskellighed kommer i.

  Denne nazi-duo er jo lige så glade for den sammenhørighed med deres ideologis store mænd som andre er for pædofeten Muhammed. Det er som svenskerne ikke kan se at det er et fedt. Hvad der tolereres i Sverige er således et spørgsmål om smag.

  Åh jo lige til sidst. Danmark og danskerne er af en eller anden sær grund vaccineret mod nazismens pest og derfor falder det en så let at more sig over den dårlige smag og det corny udtryk. Hitler lovede tyskerne en genfødsel af gloværdig og storladen kultur, men hans efterkommeres vision skal repræsenteres af et par teenagere der kun kan spille på et lummert seksuelt udtryk til tonerne af country.

  Det her er så postmoderne som Monokultur kan blive i sit udtryk.

  Comment by Drokles — June 20, 2007 @ 12:26 am
 7. Jeg er enig i at nazismen er ligeså afskyeligt som kommunismen, men det lummert seksuelle udtryk generer mig ikke.
  fhv grisehandler

  Comment by Alfred Hansen — June 20, 2007 @ 12:52 am
 8. Det generer skam ingenlunde mig, men det er bare langt fra det teotonske udgangspunkt.

  Comment by Drokles — June 20, 2007 @ 1:23 am
 9. Som Drokles så fint siger det, så er vi her på bloggen absolut ikke bare det mindste glade for nazismen; det skulle da lige være pga. de tilfælde af ufrivillig morsomhed der følger med.
  Vi undrer os over hvorfor den ene totalitarisme vækker afsky, mens den anden modtages med åbne arme.

  Comment by Sobieski — June 20, 2007 @ 10:27 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress