Er Enhedslisten også klar til at lukke moske’erne?

Diverse — Drokles on August 4, 2011 at 3:27 pm

Overskriftens sensationalistiske karakter har De vel gennemskuet, men man kan vel som rettænkende menneske vel ikke konkludere andet når man læser Jyllands-Posten

Nazister og andre ekstremister skal have hjælp til at komme ud af de miljøer, hvor disse holdninger trives, før holdningerne omsættes i voldelige handlinger.

(…)

I en nyhedsmail konstaterer partiets rets- og socialordfører, Line Barfod, at det er nødvendigt at stoppe fødekæden til den voldelige ekstremisme.

Og Line Barfoed følger op

- Når først en person er kommet så langt ud, at vedkommende fremstiller bomber og udøver vold, er det en sag for politi og efterretningstjeneste. Vores mål er at sikre, at det slet ikke kommer dertil, siger Line Barfod.

I betragtning af islams antidemokratisme, den revolutionære drøm om med alle praktiske midler at oprette en islamisk stat og den enorme forkærlighed for vold mod alle anderledes og tænkende mennesker etc, etc, må man straks sætte ind for at hjælpe de hundredetusindvis af, i juridisk forstand, danske muslimer ud af deres åndelig mørke, inden de omsætter deres ideologiske ophav i handling.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress