Mogens Camre hudfletter EU Parlamentets selvgodhed

EU, Godheds-industrien — Drokles on June 19, 2007 at 3:45 am

Fra Jyllands-Posten

Desværre virker resolutionerne ikke, for vore værdinormer deles slet ikke af den barbariske verden, som omgiver os, og den er helt ligeglad med paradeparlamentet. Hvis den verden skal laves om, kræves der oplysning, økonomiske sanktioner, regulær militær indgriben, revolutioner, og store reformprogrammer. Det, der virker i Europa, virker ikke i lande, hvor religionen hersker.

Og her kommer vi så til det paradoksale i hele historien: I Irak og Afghanistan har et fåtal af modige nationer prøvet at gøre det, som er nødvendigt for at give mennesker frihed. Især USA prøver at forhindre terror og vold ved at sende militære styrker og fange terrorister, men det er flertallet i parlamentet naturligvis imod. Parlamentets flertal kan ikke lide USA. Vi er nemlig de gode og tolerante. Vi mener, at alle kulturer er lige gode, og de, som mener noget andet, er racister og får Beate Winkler på nakken.

Hele denne gratisradikalisme hviler på den tankegang, at det er de rige landes skyld, at de fattige lande er fattige.

Læs den hele for den er veloplagt og hunoristisk.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress