En leder

Diverse — Drokles on July 31, 2011 at 6:25 am

Politiken går til kamp for den gode tone i debatten

Hærgende muslimer står ved indgangen til Vesteuropa ligesom i 1683, hvor ottomanerne belejrede Wien i to måneder, men til sidst blev slået tilbage af en broget europæisk hærskare.

Nu står fjenden ikke alene på tærsklen til Europa, men har gennem indvandring placeret sig i hjertet af vores samfund, og europæerne må igen rejse sig til kamp.

Denne afsindige virkelighedsopfattelse er også på fremmarch i Danmark, hvor hadets retorik bobler som svovldampe fra en stadig større sump af højreekstreme internetblogs.

Må jeg være fri! Jeg bor aldeles ikke hjemme hos mor!

Og så hedder det i øvrigt “osmannerne” efter Osmannerriget eller, om man vil, det Osmanniske Rige. En ottoman er et “polstret hvilemøbel uden ryg og armlæn, evt. med løse hynder, beslægtet med divan og sofa“, kan jeg høre min mor råbe ude fra køkkenet.

2 Kommentarer »

 1. Det danske folk har været udsat for et kæmpemæssigt grundlovsbrud, iscenesat af forskellige “godhedsapostle”, og ingen har endnu taget kraftigt til genmæle, endsige modstand.

  Danmarks Riges Grundlov er stadig gyldig og kan ikke ændres udenom de regler, den selv indeholder.
  Lad dem, som ønsker den afskaffet, prøve, de vil løbe ind i et dundrende nederlag.

  Vi er en nation, der besidder en fond af viden om modstandsvirksomhed mod en indtrængende fjende, det vil forhåbentlig komme til fuldt udtryk en dag.

  falkeøje

  Comment by falkeøje — July 31, 2011 @ 10:31 am
 2. “En broget hærskare”, javel ja, selv dengang var selv den polske kongeslejesoldater multikulturelle (dog vist nok mest prøjsere), men det kan man forstå er negativt, den “brogede skare” som importeres til Vesten for tiden (mest muslimer) er helt anderledes, nemlig det bedste der er sket siden skiveskåret brød. Det er sgisme ikke nemt at holde rede i logikken og rationaliteten i de multikulturelles argumentation…

  Comment by Zonka — July 31, 2011 @ 1:18 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress