Autonom demo part CXVII

Diverse, Forbrydelse og straf, Ungdomshuset — Sobieski on June 15, 2007 at 9:51 am

Drokles fik spoleret sin dag da han var så uheldig at støde på en ungdomshus demonstration i sin lille bil. Og sandt nok, så kunne teenage terroristerne ikke afholde sig fra at bruge vold. EB d. 15/6:

Den ene af de otte, blev tilbageholdt for at slå en betjent på visiret af hjelmen. Men da pigen kun var 14 år, fik hun lod[sic] til at gå og blev hentet af sine forældre.

Her på bloggen spørger vi hvor i alverden forældrene har været henne under disse optøjre !?! De har tydeligvis været helt borte i lange perioder af hendes opvækst. De socialpædagogiske TV eksperter påstår at børn bliver modne, kompetente og livsduelige i en tidligere og tidligere alder, og hvis det er sandt så lad os dog sætte den kriminelle lavalder ned. Jeg foreslår 13 år.

- Vi fremstiller to personer i grundlovsforhør. Den ene er en 17-årig pige, der var leder af demonstration. Hun holdt megafonen og råbte ‘Politiets indsatsleder skal dø!’ og fik de andre til at råbe med, siger Henrik Andersen.

De kreative masser marcherer…

5 Kommentarer »

 1. “optøjre” [sic] Sorry…. kunne ikke lade være.

  Er i øvrigt enig med dine betragtninger.

  Men mon ikke det ender med at piger går fri fordi det ikke kan bevises hvad hun sagde. Andet steds har jeg set at der hævdes at hun sagde “Du skal dø én dag”, i betydningen at han ikke skulle spilde tiden på at opløse demonstrationer. Den udgang ville ikke undre.

  Comment by lmnord — June 15, 2007 @ 2:43 pm
 2. “piger” [sic] jeg tror du mente “pigen”. Jeg havde den uglæde at blive forsinket af denne barnagtige demonstration, som Sobieski skriver. En stor gruppe unge mennesker der kun ville gøre opmærksom på deres egne behov på fællesskabets bekostning.

  Comment by Drokles — June 15, 2007 @ 3:02 pm
 3. damn…. I stand corrected… :-)

  Hørte du hvad der blev råbt af pigen og gentaget af pøblen?

  Comment by lmnord — June 15, 2007 @ 4:34 pm
 4. Jeg hørte ikke andet end larm og halvdårlig musik spillet fra en vogn samt en hel del banden fra min egen mund. Jeg er noget så arg over den egoisme som de autonomelægger for dagen. For dem er fællesskabet noget der skal betale for de autonomes fritidssysler og samtidig bekriges med vold.

  Comment by Drokles — June 19, 2007 @ 1:36 am
 5. What a great website! I just want to make sure I’m reindag the chart correctly so I sign up for the right color. I am in Greenville/Spartanburg area of SC. I believe I am in the Green which would be May 6th??

  Comment by Luisitho — March 15, 2014 @ 5:48 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress