God save the queen

Diverse — Drokles on July 18, 2011 at 4:10 am

En af mine venner advokerer i mistrøstige stunder for et oplyst enevælde frem for “jeres såkaldte demokrati”, som han provokerende kalder det. Jeg undgår altid at lade mig fange i en diskussion på de præmisser, men jeg vil dog give et lille eksempel på det besnærende i tanken om det oplyste enevælde. Fra BT

Der er jo ikke noget at gøre. Man kan ikke lave om på klimaet, når det laver sig selv om. Det må man se i øjnene, siger dronningen efter at have fået en briefing om klimaforandringer og permafrost af professor Bo Elberling på arktisk station i Qeqertarsuaq.

Hun uddyber sin argumentation med at sige:

- Man kan jo ikke gå ud med en dybfryser og lægge ny is på en fjord, vel. Det er, som det er. Men samtidig vil der jo nok ske det, at nye fiskearter vil komme til, og fiskeriet vil få nye dimensioner.

You tell’em girl! Straks er Anne Grethe jødeliste Holmsgaard i brechen

 Hun må have fået dårlig rådgivning. Det er da klart, at inden man tager til Grønland kan man forudse, at man vil få spørgsmål af den slags, fordi klimaforandringerne ses så tydeligt og er så vigtige - især for grønlænderne. Og så burde hun have fået bedre råd om, hvad hun bør sige,

Holmsgaard har nemlig selv gode rådgivere. Måske skulle nogen af disse fortælle hende at den globale opvarmning er på sit femtende sabbatår.

3 Kommentarer »

 1. Nu har jeg flere gange set dig påstå, at temperaturen ikke er steget i 15 år. Det er ellers det eneste, vi får at vide fra officiel side. Har du evt et link, som beviser at temperaturen ikke er steget.

  Comment by Ciska — July 18, 2011 @ 9:29 pm
 2. Ja der er en intens debat om det og det afhænger af, hvor man lægger snittet og hvad man tillægger det. Forrige år kom professor Phil Jones i fedtefaddet de nogle lækkede emails fra mellem ham og nogle kollegaer så ud til at beskrive et miljø af kammerateri og manipulation. Jones, som hans kollegaer var hovedforfattere til FNs Klimarapporter, men mere end det, de forsynede FN med den officielle måling globale temperatur både her og nu og hvorledes den har været de seneste 150 år, hvor man mener at have tilstrækkelig mange termometre rundt omkring på Jorden til at sige noget meningsfuldt. Phil Jones erikke ligefrem en klimaskeptiker, snarere firmaets mand. Her svarer han på spørgsmål for BBC

  A - Do you agree that according to the global temperature record used by the IPCC, the rates of global warming from 1860-1880, 1910-1940 and 1975-1998 were identical?

  An initial point to make is that in the responses to these questions I’ve assumed that when you talk about the global temperature record, you mean the record that combines the estimates from land regions with those from the marine regions of the world. CRU produces the land component, with the Met Office Hadley Centre producing the marine component.

  Temperature data for the period 1860-1880 are more uncertain, because of sparser coverage, than for later periods in the 20th Century. The 1860-1880 period is also only 21 years in length. As for the two periods 1910-40 and 1975-1998 the warming rates are not statistically significantly different (see numbers below).

  I have also included the trend over the period 1975 to 2009, which has a very similar trend to the period 1975-1998.

  So, in answer to the question, the warming rates for all 4 periods are similar and not statistically significantly different from each other.

  Here are the trends and significances for each period:
  Period Length Trend
  (Degrees C per decade) Significance
  1860-1880 21 0.163 Yes
  1910-1940 31 0.15 Yes
  1975-1998 24 0.166 Yes
  1975-2009 35 0.161 Yes

  B - Do you agree that from 1995 to the present there has been no statistically-significant global warming

  Yes, but only just. I also calculated the trend for the period 1995 to 2009. This trend (0.12C per decade) is positive, but not significant at the 95% significance level. The positive trend is quite close to the significance level. Achieving statistical significance in scientific terms is much more likely for longer periods, and much less likely for shorter periods.

  En, der dog er skeptisk er den amerikanske Roy Spencer, der henter sine temperaturmålinger fra satelitter.
  http://www.drroyspencer.com/wp-content/uploads/UAH_LT_1979_thru_June_2011.gif
  Omkring 1998 var der en kraftig El Nino, ændrede havstrømme, der fører varmt vand op til overfladen, som trækker kurven ud af sin ellers bløde udvikling.

  Comment by Drokles — July 18, 2011 @ 10:19 pm
 3. There is noticeably a bundle to learn about this. I assume you produced positive excellent points in capabilities also. 625140

  Comment by college textbooks for cheap — January 15, 2012 @ 1:58 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress