Radikale ridder med de seks hundrede

Diverse — Drokles on July 13, 2011 at 10:15 pm

Det er som en gave, der vedbliver at give; de euroforblændede midt i Eurokrisen. Efter Lars Barfoeds afsæt mod dødens dal følger Radikale nu med i hidsigt galop. Fra Politiken

»Vi synes, at Europa skal stå sammen, og vi skal have en afstemning om forbeholdet. Vi er nødt til at tage et medansvar, for ellers kan vi heller ikke kræve, at de andre lande laver de reformer, vi kræver, de skal gøre«, siger den radikale folketingskandidat Sofie Carsten Nielsen, der var partiets spidskandiat ved sidste valg til EU-parlamentet.

Tyskland har slet ikke den pondus alene, som skal til at få de uansvarlige lande til at indse at de er galt på den. Hvis der overhovedet skal andre boller på suppen kræves det at de helt tunge drenge, som Danmark, træder til. Som da musen og elefanten gik over en bro og musen sagde “Ih, hvor vi to dog gungrer!”.

»Ja, for havde vi været med for år tilbage, havde vi også haft medindflydelse, og dermed var krisen måske ikke kommet så langt ud. De andre lande lytter til Danmarks stemme. Dengang Marianne Jelved var økonomiminister, blev der lyttet meget til hende ude i Europa«.

Desværre for dem er det ikke danskernes lod to do and die, men derimod to reason why and make reply.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress