Lars Cardigan Barfoed

Diverse — Drokles on July 13, 2011 at 3:20 am

“There, my Lord. There are your enemy! There are your guns!” skreg Kaptajn Lewis Edward Nolan og æggede Lord Cardigan, der absolut ikke havde lyst til at være en kujon, til at kaste sit pragtfulde grænsende til det bøssede lette kavaleri ind i dødens dal. Fra Politiken

»Vi skal være mere politikere og mindre taktikere, og vi skal vise det mod og lederskab, der ligger i at sige tingene, som vi ser dem, uden at tage hensyn til, at de fleste mener noget andet. Det er i sidste ende for at forhindre, at populismen breder sig«, siger Lars Barfoed, der flere gange for nylig er blevet skældt ud for dårlig timing. Blandt andet da han slog fast, at euroforbeholdet skulle afskaffes hurtigst muligt, selv om Grækenland var ved at gå bankerot, og euroen var under massivt pres. Men Barfoed holder fast i sit synspunkt.

»Det skaber da ikke troværdighed, hvis man har forskellige synspunkter på forskellige dage. Hvis jeg gjorde det, ville jeg føle mig som en kujon«, siger han.

Og således gik det til at lederen af dansk konservatisme, som partiet, blottet for ironi, hævder at repræsentere, satte sværmerierne over virkeligheden. Her er ingen smålig skelen til at en valutas fornemmeste opgave er at sikre en stabilitet på hvilken økonomien kan blomstre og samfundet trives. Næh, her tjener pengepolitik kun drømmernes forfængelighed på alles bekostning. C’est magnifique, mais ce n’est pas la guerre. C’est de la folie.

Claus Hjort Frederiksen sagde ifølge Politiken  »Vi kan jo ikke skjule, at eurolandene og dermed også EU sidder midt i en meget alvorlig krise«. Ja, hvis man da i det mindste kunne skjule Euroens krise så så Barfoed jo ikke så fjollet ud. Så hold your horses, gentlemen, vi skulle gerne have Danmark helskindet gennem krisen.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress