EU burde lære af sig selv

Diverse — Drokles on July 7, 2011 at 2:24 pm

Fra Europa Kommissionen

Kommissionen foreslår at give EU-landene frihed til selv af afgøre, om de vil dyrke genetisk modificerede afgrøder. Spørgsmålet har delt EU i årtier.

EU vil fortsat tillade genetisk modificerede organismer English (GMO’er) til dyrkning baseret på videnskabelige anbefalinger om sikkerheden. De enkelte regeringer kan dog frit begrænse eller forbyde dyrkning af visse eller alle GMO’er, som er tilladt i EU - på hele eller en del af deres område.

Kom så EU, brug den logik over for andet ugræs, der fyger over grænserne, nu vi ved du kan. Ethvert land skal være frit til at beskytte sig mod uønskede organismer alene på mistanken om eventuel kontaminering af det oprindelige.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress