…fra den synkende skude

Multikultur, Sverigetanic — Drokles on June 12, 2007 at 11:25 am

Fra Politiken

Sverige bliver nødt til at nedsætte deres sociale ydelser ret dramatisk, hvis ikke deres velfærdssystem skal bryde sammen. En bistandsmodtager i Sverige vil jo meget naturligt sige, hvorfor bo i Malmø til den halve løn, når jeg kan bo i København og få fuld bistandshjælp. Derfor skal vi have ændret de nordiske regler på lige netop det her område, siger Søren Espersen (DF), ordfører for det nordiske samarbejde, til Politiken.

Også integrationsminister Rikke Hvilshøj (V) har fokus på indvandringen til Sverige, og hun vil ikke afvise, at der skal ske ændringer i det nordiske samarbejde.

- Jeg følger udviklingen tæt, og vi skal være klar til at reagere, hvis der er behov for det. Men man skal passe på med at ændre det nordiske samarbejde, for det bygger på nogle vigtige værdier, som er værd at værne om, siger hun til Politiken.

Det er jo en reel frygt, men den deles jo ikke i Sverige. Ellers ville der jo heller ikke være et problem.

Har Dansk Folkeparti forstået, hvad det vil betyde, hvis vi ændrer reglerne for det fælles nordiske samarbejde? Hvad sker der så med alle danskerne, som lige nu bor og arbejder i Sverige? Jeg vil ikke sige, at de mister deres rettigheder, men de havner i en meget, meget svær situation. Og jeg tror, at hele integrationen mellem Sjælland og Skåne bliver bragt til ende«, siger Tobias Billström.

Han fastholder, at den svenske udlændingepolitik er rigtig.

»Vi tror ikke på lukkede grænser«.

[En kommentar har understreget at jeg har sprunget en mellemregning over. Dansk Folkeparti er ganske vist først med den advarsel mod konsekvenserne af den svenske økonomi. Det siger sig selv at det er let at samarbejde når man grundlæggende ligner hinanden, men ændrer den ene sig ændres også præmisserne for samarbejdet. Intet parti i Danmark vil ikke finde sig i social dumping og man vil værge sig for det før eller siden. Det eneste kontroversielle ved denne historie er at det er Dansk Folkeparti og at de er tidligt ude (rettidig omhu). Derfor er det en udvikling vi højs når at se starten på.]
På et tidspunkt vil vi opleve den svenske middelklasses exodus til Danmark og der må vi sorterer den enkelte svensker efter en sindelagsprøve. Vi skal ikke have deres snakkende mellemlag ind i landet, deres politisk korrekte, deres venstrefløj.

———————————————————————-

Der ligger en underlig trussel i Billströms kommentar. Hvorfor havner danskere der bor og arbejder i Sverige i en svær situation? Han vil ikke sige at de mister deres rettigheder, men hvad vil han så sige? Svenskerne bestemmer jo selv hvad der sker
med danskerne, så hvad er problemet? Og hvorfor bliver hele integrationen bragt til ende fordi det ene land vil sikre sig imod social dumping?

6 Kommentarer »

 1. Du har sikkert ret. De vil udvandre, men de vil ikke være blevet klogere. De vil slå sig ned her og begynde at stemme socialdemokratisk. :mrgreen:

  Men vi kan ikke sortere politisk på den måde. Vi må nøjes med at sortere muslimer fra. De må blive i Sverige…

  Comment by SilleEllis — June 12, 2007 @ 12:08 pm
 2. Det nok muligt at lave en rimelig grovsortering. Alle journalister, kulturfolk og debatører og medlemmer af de etablerede partier bliver forment adgang og må henslæbe resten af deres liv i den “drøm” de havde tiltænk resten af det svenske folk. Med lidt held er den svenske stats overvågning af Rigsdagsvalg mere effektiv end rygtet vil vide og så er det virkelig nemt.

  Comment by Drokles — June 12, 2007 @ 12:21 pm
 3. Jeg får kvalme når jeg tænker på Sverigetanics fremtid. I Afghanistan og Irak er der borgerkrig - i “du gamla, du fria” kommer der racekrig.

  Comment by Sobieski — June 12, 2007 @ 12:46 pm
 4. Hmm…
  Som jeg læser denne nyhed, er det DF er bange for, at det er KLIENTERNE der skal begynde at strømme over Øresund. Men herinde mener I måske snarere det er ikke-klienter(arbejdende etniske svenskere) der vil komme?
  ´Det slog mig slet ikke at de forbenede socialdemokraterne fra hinsidan kan være lige så slemme - på deres måde.

  Comment by EAM — June 12, 2007 @ 12:48 pm
 5. DF frygter klienterne og vil dæmme op for deres invasion. Det skal med lidt held nok lykkes at få resten af Folketinget med på den galaj. Nødvendigheden tilsiger dette. Og så vil Danmark stå som et fyrtårn for den arbejdende middelklasse, der ikke kan bære at leve i et land i opløsning. Det er således hvad Homer Simpson ville kalde det gamle kinesiske ordsprog for at der i enhver krise ligger en mulighed; Crisatunity!

  Jeg medgiver at den ikke er formuleret alt for skarpt og virker lidt selvmodsigende, men det er altså ikke meningen.

  Comment by Drokles — June 12, 2007 @ 12:54 pm
 6. Hej Drokles
  Det var søreme fint - det havde du ikke behøvet :-) Men så fik vi da den på plads.
  Tak for en god blog.
  MVH
  EAM

  Comment by EAM — June 12, 2007 @ 11:46 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress