Sjovt læserbrev i Politiken

Postmodernisme, Ungdomshuset — Drokles on June 10, 2007 at 6:54 am

Fra papirudgaven af Politiken

På muren på Assistens Kirkegaard på Nørrebro i København er der malet en grafitti, som utvetydigt opfordrer til dødelig vold mod politiet. Grafittien vil ikke blive fjernet umiddelbart, da man ifølge miljø- og teknikborgmester Klaus Bondam må tage hensyn til følelserne hos de mennesker, der blev berørt af rydningen af Jagtvej 69 på Nørrebro. Har vi i København en borgmester, som blåstempler opfordringer til drab på politibetjente?

Jeg har ikke undersøgt om påstanden mod Bondam er sand og kolporterer den bare fordi den passer i mit kram. Det er interessant at de berørte kun regnes blandt dem, der normalt går under betegnelsen “Ungdomshusets brugere” og ikke de borgere der fik deres biler brændt, cykler smadret, forretninger vandaliseret eller bare levede i en form for krigszone i deres egen by.

1 Kommentar »

  1. tak for tip - har lånt teksten, du kan låne fotos

    mvh Steen

    http://dansk-svensk.blogspot.com

    Comment by steen — June 10, 2007 @ 3:10 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress