Zionistisk plot

Diverse — Drokles on June 14, 2011 at 3:15 am

Telegraphs Michael Weiss mener at være i besiddelse af et internt syrisk dokument, der beviser at det syriske regime havde arrangeret de voldelige demonstrationer forleden mod Israels grænse ved Golanhøjderne der kostede nogle palæstinenere livet.

The document (below) which bears the Syrian Republic emblem, is dated May 14, 2011 and describes an “urgent meeting” of Major General Asef Shawkat, the Deputy Chief of Staff for the Armed Forces, and the chiefs of security and military intelligence branches in the province in Al-Qunaitera, which is located at the Syrian-Israeli border. The memorandum outlines how the regime ordered the dispatching of 20 buses, each one with a passenger capacity of 47, to cross the border into Majdal-Shamms in the Golan Heights in order to precipitate a confrontation between Palestinian refugees and Israeli soldiers and UN peacekeeping forces, thereby distracting international attention from the Syrian revolution.

Jeg tror det er et zionistisk plot, som altid, der skulle aflede opmærksomheden fra det faktum at det er zionisterne der står bag urolighederne i Syrien. (h/t Elder of Zion)

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress