Det er vigtigt at forstå Christian Braad Thomsen

Diverse — Drokles on June 3, 2011 at 11:41 pm

Christian Braad Thomsen har i Information en opfordring til at forstå Hitler, med udgangspunkt i Lars von Triers helt-på-spanden-i-Cannes pressekonference. For Hitler er en del af os selv og fornægter vi forståelsen af ham er vi blinde for at gentage hans forbrydelser. Og de forbrydelser er Israel…

Den jødiske stat er et grotesk billede på, hvad der sker, hvis man ikke grundlæggende vil forstå Hitler og nazismen: Man risikerer at gentage nazismens forbrydelser – denne gang med palæstinenserne i jødernes rolle som undermennesker.

Danmark…

Hvis der i Danmark herskede en dybere indsigt i nazismen, ville vi i disse år ikke være havnet i en ureflekteret gentagelse af nazismens normalitet. Vi praktiserer et muslimhad, der ikke står tilbage for 1930’ernes tyske jødehad. Derfor har vi bestemt, at danskere ikke har lov at flytte sammen med deres udenlandske kæreste, før de er fyldt 24 år – og da kun hvis de kan lægge en klækkelig sum penge på bordet.

Staten optræder både som alfons og som den far, der vil bestemme, hvem hans børn må gifte sig med, samtidig med at vi projicerer denne grumme faderskikkelse over på muslimerne. Disse love har ikke haft deres lige i Europa siden de nazistiske Nürnberglove, der forbød ariske tyskere at gifte sig med jøder. Vi regner vore egne love for helt naturlige, fordi vi ikke forstår deres udspring i nazistisk tænkning, ligesom vi har opgivet enhver naturlig moralsk holdning til de unges frie partnervalg.

og Frankrig…

Og intet tyder på, at franskmændene har lært lektien [af nazismen]. I hvert fald har de indført love, der fratager folk retten til noget så basalt som selv at bestemme, hvilken hovedbeklædning de vil bære.

Om jeg forstår Hitler ved jeg ikke, men jeg forstår ikke Braad Thomsen, knap nok, hvad han siger. Og alligevel tror jeg ikke min hjerne vil brænde sammen som hans.

2 Kommentarer »

  1. Der er ikke vigtigt at forstå Christian Braad Thomsen, hvorfor skulle anstændige mennesker befatte sig med det. Sammenligningen af dagens muslimkritik med jødernes forhold i 30′ernes Tyskland er så ond, at det skriger til himlen. En hån mod de jøder, de fleste fuldt assimilerede, der så sig berøvet enhver borgerlig rettighed og derefter udsat for en umenneskelig forfølgelse der først sluttede ved aflivningen i nazisternes dødslejre.

    Europæiske muslimer har fulde borgerlige rettigheder, og absolut ingen har udtalt sig om at fjerne disse. naturligvis ikke.

    Braad Thomsens skriverier må være fostrede i en syg hjerne.

    Comment by Per Brøns — June 4, 2011 @ 11:29 pm
  2. Nej det kan du jo have ret i Per Brøns. Referencen gik dog mest på hans overskrift at det er vigtigt at forstå Hitler for at forstå det onde, der er en iboende del af mennesket.

    Comment by Drokles — June 5, 2011 @ 6:09 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress