USA, USA, USA

Diverse — Drokles on May 3, 2011 at 5:55 am

Tillykke til USA og resten af den frie verden med den glimrende ekspedering af en af den muslimske verdens mest højrystede ledere Osama Bin Laden. Og en særlig glæde giver det også at høre at amerikanerne har hældt liget i havet stik mod hans religions forskrifter så kun Allah ved om han vender den rigtige vej i evigheden.

Reaktionerne har været bemærkelsesværdige for dele af venstrefløjen, der nu udtrykker glæde over at USA likviderer deres fjender uden rettergang og andre korrekte formaliteter og endda på en fremmed nations jord. Det var, som det er svært at huske nu, for få år siden kontroversielt at lade irakerne hænge Saddam Hussein efter en lang retsag fordi dødsstraf var forkert og krigen MOD Irak var forkert og Bush var forkert og fanden og hans pumpestok. Men folket genkender en skurk når de ser en og havde ingen kvababbelser. Det har de heller ikke nu selvom Enhedslistens Frank Aaen holder fanen højt og begræder tabet af endnu en af hans venner - og så endda en 1. maj! Så blev det alligevel en folkelig festdag.

Men, hvad de færreste sikkert vidste var at Osama rent faktisk var Arsenal-fan. Fra Mirror Football

When, shortly after the 9/11 attacks, reports emerged claiming Bin Laden had supported Arsenal during his time living in London in 1993-’94, Gunners officials responded by banning the terrorist leader from their ground. Said a spokeman in November 2001: “We’ve seen the reports in the papers. Clearly he wouldn’t be welcome at Highbury in the future.”

(…)

Bin Laden’s death immediately sparked a host of football-related jokes on Twitter. They included “that’ll teach him to celebrate Arsenal’s win against United too loudly”, “the last time Arsenal won a trophy Bin Laden was chilling in public”, “Bin Laden died after running out onto the street after Arsenal’s victory screaming ‘come on you Gunners!’” and “headline from this evening’s Evening Standard: BIN LADEN DEAD - ARSENAL SEASON TICKET FOR SALE”.

De spiller jo også på Emiraternes stadion.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress