Operation Daisyland

Diverse — Drokles on March 25, 2011 at 8:15 am

Fremragende kronik af Bent Jensen i Jyllands-Posten.

Danmark er et selvstændigt land. Det lærte vi i skolen, i gymnasiet og på universitetet. Men nu er det åbenbart, at Danmarks selvstændighed på selv de mest basale områder er en by i Rusland. Danske politikere i de fleste partier siger, at Danmark først og fremmest skal overholde nogle ”internationale konventioner”, som ingen nogensinde har hørt om, og som befolkningen aldrig er blevet bedt om at tage stilling til. De har levet deres skjulte liv, men hives nu efter behov frem med alvorsmine for at tæske befolkningen på plads.

Seneste tæskekonvention siger - siger politikerne - at flere hundrede palæstinensere uden videre formaliteter har krav på at få dansk statsborgerskab. Nogle af dem kan end ikke bestå den mest simple danskprøve, de fleste er ikke selvforsørgende, og mange har begået grov kriminalitet - men det er uden betydning.

I 1980′erne fik flere hundrede palæstinensere ved særlov og uden om alle normale procedurer statsborgerskab. Omkring halvdelen af dem begik sidenhen kriminalitet, og en stor del endte på permanent forsørgelse. Danske trækdyr betaler hver dag for denne kriminelle særlov. Dansk selvstændighed er en kulisse.

Men sig ikke at vi ikke var advaret.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress