DF og BT i åben krig

Politik, Pressen — Drokles on May 25, 2007 at 5:52 am

Mens Arne Ullum lyver videre på møgsprøjten BT mener Dansk Folkeparti’s ledelse sig sikker på hvad der skete den aften i Grøften, da Torben Lund og hans unge elsker lancerede deres betændte karaktermord. Dansk Folkeparti’s ledelse har således ikke blot hilst Morten Messerschmidt velkommen tilbage, de har også anlagt sag mod BT på vegne af Morten Messerschmidt.

Der er meget på spil da det er et helt parti i kamp om troværdighed mod et dagblad. Dansk Folkeparti virker sikker i sin sag mens Arne Ullum er meget skinger, et tegn på at han er under pres. Arne Ullum mener således at det er ham der bliver tilsvinet af Dansk Folkeparti og som sådan virker han som den typiske venstrefløjser; ondsindet, aggressiv og konstant i offerrollen.

Det positive er at der trods alt er almen anstændighed blandt medlemmerne af Danmarks suverænt mest uanstændige partier. SF’s sinke Anne Baastrup og en af de mange radikale bøsser Simon Emil Amitzbøl udtrykker klædelig selvkritik i deres medløberi mod en kollega.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress