BT og Messerschmidt indgår forlig

Politik, Pressen — Drokles on May 22, 2007 at 9:45 pm

Som jeg skrev dengang, var det vanskeligt for Morten Messerschmidt at vinde en sag mod BT, da BT grundlæggende kun kolporterede vidneudsagn. At BT forholdt sig ukritisk og vinklede historien til størst mulig skade for den unge Morten Messerschmidt er en del af den frie presse. BT er kun skyldig i dårlig journalistik og depraveret moral og det er frihedens pris, den frihed som netop Morten Messerschmidt har gjort til sit liv at forsvare.
BT stiller sig derved op i køen usselrygge der gerne vil nyde godt af frugterne af vores samfund friheder og goder, men som gør karriere ved at undergrave fundamentet for dets opretholdelse. Det er mennesker der forherliger sig selv mens de trækker ærlige og anstændige mennesker gennem sølet hele tiden hævdende deres egen ret. I den kø, hvor virkelighedsfornægtelse er god smag. I den kø, hvor man har ret fordi man er god og hvor de næste landssvigere venter på at komme til at tjene deres fremtidige herrer.

I den kø hvor Arne ullum i skrivende stund undsiger sit eget forlig og fortsætter tilsværtningen af Morten Messerschmidt. Fra Politiken

 I TV-Avisen kl. 18.30 bidrog Arne Ullum til endnu et kapitel i den strid om ord, der ellers så ud til at være afsluttet:»Morten Messerschmidt er ikke nazist. Men han har hyldet Hitler i en kæmpebrandert, hvilket er usædvanligt dumt, men det gør ham ikke til hverken nazist eller nazisympatisør«, sagde chefredaktøren.

Kristian Thulesen Dahl tilføjer, at DF-ledelsen indtil nyhedsudsendelsen opfattede sagen som afsluttet og forliget indgået.

»Vi blev overraskede og chokerede over, at B.T.s redaktør Arne Ullum i TV-avisen, til trods for det underskrevne forlig, fremturede og påstod, at ’Morten Messerschmidt hyldede Hitler i en kæmpe brandert’«, fortsætter Kristian Thulesen Dahl.

Arne Ullum er en stor lort.

3 Kommentarer »

 1. Jeg har hørt ude i byen ,fra nogen der var sikre på at ha set det,at Arne Ullum har været hos mindreårige prostituerede i Thailand!

  Comment by PB — May 24, 2007 @ 8:05 pm
 2. Rhøm….

  Comment by Drokles — May 26, 2007 @ 6:02 am
 3. Nå ja, den ene historie kan vel være lige så god som den anden.
  Men så igen, der er selvfølgelig ikke nogen grund til at bevæge sig helt ned på BT niveau.

  Comment by PB — May 26, 2007 @ 12:08 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress