Interessant kronik om konvertitters forhold i Egypten

Multikultur, islam — Drokles on May 22, 2007 at 5:44 am

fra Jyllands Posten

Sheik Ahmed Hussein El Akkad var medlem af en fundamentalistisk-islamisk gruppe og samtidig imam i en moské i Cairo. For fem år siden begyndte han at bede om, at han måtte få et personligt gudsforhold. I 2005 mødte han kristne, der fortalte ham om Jesus Kristus - med det resultat, at han begyndte at læse i Bibelen og blev omvendt.

Da sikkerhedspolitiet fik kendskab til sagen, blev El Akkad arresteret den 6. april 2005. Uden formel anklage blev den midlertidige fængsling forlænget gentagne gange. I stedet for at blive løsladt i sommeren 2006, som politiet ellers havde stillet ham i udsigt, blev han overført til det berygtede og strengt bevogtede fængsel i ørkenområdet Wadi el-Natrun med celler på 1 x 2 meter og ekstremt dårlige forhold for de indsatte. Resultat af fængselsopholdet er, at El Akkad nu lider af dårlig fysisk form, højt blodtryk, insektbid og hudinfektioner. 

Kroniken slutter af med en bizar tiltro til islamisk retsindighed, fordi et par imamer ikke orker at drive koranens bud ud i sin logiske konsekvens. Det er altså ikke den store analyse, men en glimrende beskrivelse fra et land, hvor Danmark har tabt anseelse pga af den forfærdelige regering og dets racistiske støtteparti.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress