Dubais hersker og Arabiske Emiraters premierminister støtter Morten Messerschmidt

islam — Drokles on May 20, 2007 at 1:32 pm

Fra Jyllands-Posten

Sheik Muhammed bin Rashid al-Maktoum, hersker af Dubai og premierminister i de Forenede Arabiske Emirater, har aldrig været kendt som en nærig mand. Nu har sheiken besluttet at pumpe 10 milliarder dollars (ca. 55 mia. danske kroner) ind i en ny stiftelse, der skal fremme forskning og uddannelse i den arabiske verden.

»Det er ikke nok at hvert år kigge på udviklings-indikatorerne og udtrykke overraskelse over situationen i denne region og det faktum, at den rangerer blandt de laveste internationalt,« sagde sheik Muhammed i en tale i det netop afsluttede World Economic Forum ved Jordans Dødehavskyst.

Han pointerede, at den arabiske verden kun bruger 0,02 pct. af sit bruttonationalprodukt på videnskabelig forskning, mens tallet i udviklede lande ligger på mellem 2,5 og 5,0 procent. Samt at en betydelig del af befolkningen, i særdeleshed blandt kvinderne, er analfabeter.

»Det er den ultimative form for forsømmelighed: At vide, hvorfor vi halter bagefter, og hvor farligt det er, men at ikke gøre noget ved det,« sagde sheiken.

De der rangerer lavest er taberne. Den gode sheik står således i opposition til den danske venstrefløj, der mener at det at pointere et problem er at konstruere og forstærke en negativ udvikling.

2 Kommentarer »

  1. “Den gode sheik står således i opposition til den danske venstrefløj, der mener at det at pointere et problem er at konstruere og forstærke en negativ udvikling.”

    Medmindre det er problem, de selv pointerer - naturligvis…

    Per

    Comment by Per — May 20, 2007 @ 2:26 pm
  2. Ja det er en besynderlig logik. Den bruges også når man skal lære af de fremmede kulturer alt imens man fornægter eksistensen af sin egen.

    Comment by Drokles — May 20, 2007 @ 2:31 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress