Taqbir koster aktivist en rift

Forbrydelse og straf, Multikultur — Drokles on May 13, 2007 at 8:43 pm

Taqbir er kun for de modigste af Allahs soldater og det måtte Burak sande da han deltog i den retfærdige krig i Nivå mod skafferne af velfærdsydelser, udbetalerne af kontanthjælp, de vantro, avlerne af ludere, tilbederne af menneskelov, opretholdere af civilisation og satans værtøj og øh Israels venner, der jo som bekendt er slangens hoved. Fra Ekstra Bladet

 Fire unge blev anholdt. Efter eget udsagn uden egentlig grund. Der havde ikke været ballade umiddelbart før. Alligevel blev der delt både hundebid og knippelslag ud.En forbipasserende optog episoden på video med sin mobiltelefon. Den video er i ekstrabladet.tv’s besiddelse og kan ses her på siden.

- Vi var faktisk lige kommet ind i centeret, og vi havde ingenting gjort. Så kom der en gruppe betjente fra den ene side og trængte os bagud, pludselig kom der en gruppe fra den anden side med hunde, så vi var omringet, beretter Burak Hassan.

Stod stille
- Vi blev anholdt og stillet op med ansigtet ind mod en butiksrude, mens politiet var i gang med at visitere os. På et tidspunkt vendte jeg hovedet og spurgte, hvorfor vi blev anholdt. Så gik ham der styrede showet og delte ordrer ud til de andre helt amok og gik lige hen og pudsede sin hund på mig.

- Mens jeg stod helt stille op ad ruden, mand!

Burak bliver tydeligt ophidset ved tanken og suger heftigt på sin cigaret, mens han gestikulerer kraftigt med hænderne.

- Jeg nåede lige at flytte mig, så den ikke fik ordentligt fat, men dens hjørnetand fik alligevel fat i ryggen, fortæller han og fremviser en skramme lige under skulderbladet.

Hvilken uretfærdighed. De havde slet ikke gjort noget.

3 Kommentarer »

 1. Hvor er ”Forældre imod politibrutalitet” når man har brug for dem?

  Naturligvis er Burak Hassan og hans legekammerater helt uskyldige, og Danmark har endnu engang vist sig som en horribel politi stat.

  Tiden er inde til stiftelsen af ”Gangstere imod politibrutalitet”.

  Kriterierne for medlemskab er, at man er i stand til at råbe ”politibrutalitet” efter at have kastet en snes brosten og helst have ramt et par politibetjente eller fire. Derudover er det en stor fordel, hvis man konsekvent snakker i bydeform.

  Comment by LML — May 15, 2007 @ 6:18 pm
 2. Det er gyseligt at leve i dette diktatur.

  Comment by Drokles — May 16, 2007 @ 1:45 pm
 3. 2: Ja, det står slemt til. I dag læste jeg i min frokostpause i fiskeindpaknings-papiret MetroXPress, at startskuddet er gået til indførelsen af politistaten, da man (politiet) deler knippelsuppe ud til de stakkels, sultne autonome. Og skribenten fortsatte: Anders Fogh Rasmussen er Danmarks mest umenneskelige statsminister, og han kan bare vente til næste valg, for så er der ingen (autonome) som stemmer på ham. Æv-bæv-bussemand.

  Jeg er sikker på, at Statsministeren ryster i bukserne over denne profetiske udmelding.

  Comment by Pede — May 16, 2007 @ 4:23 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress