Oh, what a dead giveaway

Diverse — Drokles on February 8, 2011 at 12:54 pm

Politiken kan opløftende fortælle at “Kristendom hitter blandt danske muslimer” og indleder med det menneskelige touch, der gør næsten enhver god artikel på Politiken

Hun tilbagelægger de fire trin ned til karret med det hellige vand. Tager pastorens hånd og en dyb indånding, inden hun lader krop og ansigt synke ned under vandoverfladen og ind i den kristne tro.

43-årige Safiya har taget en kontroversiel beslutning. Med dåben har hun endegyldigt lagt sin muslimske fortid bag sig.

»Det er ikke et nemt valg at træffe, men det er nødvendigt for mig, hvis jeg skal føle mig fuldkommen«, fortæller Safiya begejstret, da hun få minutter senere modtager stående ovationer fra medlemmerne af frimenigheden Church of Love.

Dermed deler iraneren skæbne med de 100-150 andre muslimer, som i år vil vende islam ryggen i Danmark og lade sig omfavne af det kristne budskab.

Ah, klog pige. Men mere klogt kan man læse nederst i artiklen

Safiya er et opdigtet navn. Politikens redaktion kender hendes identitet.

Det er en kilde til stadig undren at Politiken kan foretage den slags indlysende sikkerhedsforanstaltninger og samtidig opretholde sit “udsyn”. I samme tråd kunne man i forrige uges Kristeligt Dagblad læse

Hvis regeringen vil gøre sig forhåbninger om at stoppe unge muslimers chikane af kristne og jøder, skal justitsminister Lars Barfoed (K) etablere et råd af fremtrædende imamer.

Sådan lyder opfordringen fra De Radikale, efter at Kristeligt Dagblad den seneste tid har berettet om trusler, overgreb og hærværk begået mod jøder og kristne, herunder kristne konvertitter, i boligområder med overvejende muslimske beboere. Imamrådet skal dels rådgive politikere, dels kunne tale med én stemme i offentligheden, lyder det fra De Radikales retsordfører, Manu Sareen:

“Imamernes ord er absolut for mange unge muslimer, så vi har brug for, at imamerne i samlet flok for eksempel kan sige til unge muslimer, at de går helt galt i byen, når de begår overgreb mod folk af en anden religion, for den slags har intet med islam at gøre.”

At en religiøs grupper forfølger andre religiøse grupper har intet med religion at gøre. Ville de mon selv benytte en læge. der konkluderede i samme logik?

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress