Ikke et relevant ord

Diverse — Drokles on February 6, 2011 at 4:12 pm

Ifølge Berlingske Tidende har Cepos regnet lidt på det underskud indvandrere fra underudviklede/muslimske lande og det er efterlønslavt - 16 mia. bobs. Eller med tidligere forskningschef i Rockwool Fonden Gunnar Viby Mogensens ord “...et beløb, der er større end Danmarks ulandshjælp“. Det er næppe den fulde omkostning, men alligevel et rimeligt beløb, hvis man tænker i retning af Folkeskole eller ventelister. Nuvel vi har et stort underskud, som blot bliver større med mere indvandring. Og reaktionerne fra Borgen?

Indvandrere skal i en periode arbejde for under efterlønnen [der menes mindstelønnen] for at sikre, at flere kommer i arbejde.

Sådan lød det fra finansminister Claus Hjort (V) i dagens udgave af Berlingske. Det forslag om en såkaldt indslusningsløn bakker de konservatives politiske ordfører Carina Christensen (K) nu op om.

Det skal fedt hjælpe. Især når det helårsvalgkampsførende Dansk Folkeparti der tilsyneladende er tavse i denne sag, tidligere har sagt nej til lignende forslag da “det var diskriminerende, og understregede deres frygt for, at det ville forringe danske arbejdsløses muligheder på arbejdsmarkedet. “. Og så bliver der ikke pølser  af det skind for ifølge Jyllands-Posten er det også venstrefløjens frygt (bortset fra at det skulle ramme danskere selvfølgelig)

Alle skal behandles lige i det sociale system, mener SF, som derfor siger blankt nej til finansminister Claus Hjort Frederiksen (V) forslag om at revurdere alle førtidspensionister med etnisk minoritetsbaggrund.

Der ligger hun på linie med Kristendemokraten

- Vi vil ikke skelne mellem nationalitet eller etnisk baggrund, når der skal tildeles førtidspension eller løn, siger partiets politiske ordfører Per Ørum Jørgensen, som er en del af den forligskreds, der forhandler førtidspension i øjeblikket.

Anders Samuelsen prøver lidt progressivitet og foreslår en ny indvandringspolitik med denne selvmodsigelse

- Det vil sikre, at det er de rigtige, der kommer til Danmark. Og så oven i købet uden at man skelner til religion eller hudfarve, siger Anders Samuelsen.

Religion er bare noget nogen leger. Ikke et eneste parti siger STOP! Ikke et eneste parti kræver repatriering. Ikke et eneste relevant ord fra Borgen.

7 Kommentarer »

 1. ……………………………..Synes nu det er rimeligt hvis man vlger at vre hjemmegende og dermed bevidst ikke st til rdighed for arbejdsmarkedet derfor heller ikke kan modtage kontanthjlp. At man alligevel br gre noget for disse isr indvandrekvinder er s en anden ting - men hvis man ikke kan tvinge dem ud og de dermed ikke vil arbejde kan der jo heller ingen overfrselsindkomst vre………………………………………… ……………………………..Min mor har altid get hjemme da jeg var barn og hun fik ikke noget underhold p skatteydernes vegne str man ikke til rdighed skal man heller ikke ha penge fra det off. det kan da ikke vre s svrt at forst!!!………………………………………..

  Comment by Monex — February 7, 2011 @ 6:51 pm
 2. Kære Drokles, jeg ved ikke hvor jeg skal lægge denne vidio, så jeg lægger den her.

  http://www.therightscoop.com/watch-iranium-for-free-for-limited-time

  Comment by Per N — February 8, 2011 @ 10:39 am
 3. Tak Per N. Meget interessant video og jeg har sat Sobieski til at se om han kan embedde (indlejre?) filmen i Monokultur. Ellers vil den blive fremhævet på anden vis i løbet af morgenen.

  Comment by Drokles — February 8, 2011 @ 10:56 am
 4. Tak for de venlige ord, Drokles.

  Comment by Per N — February 8, 2011 @ 8:02 pm
 5. Så rigtigt, der er INGEN på borgen der siger det eneste der er at sige: STOP! Og ud med alle de undertrykkende, racistiske og middelalderlige halvmånefolk. Sameksistens er kun mulig indtil DE udgør flertallet! Det er sørgeligt, men sandt, og lidt uhyggeligt!

  Comment by TK — February 8, 2011 @ 9:23 pm
 6. Filmen Uranium volder lidt problemer for Sobieski, men der arbejdes på sagen Per H.

  Comment by Drokles — February 9, 2011 @ 7:19 am
 7. Ja man mister nogle gange troen på at Danmark kan redde sig selv TK.

  Comment by Drokles — February 9, 2011 @ 7:20 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress