Skyd ikke på religion

Multikultur, islam — Drokles on May 12, 2007 at 5:36 am

Eller islam, som det jo altid handler om. Storbritaniens ambassadør kalder i dagens Jyllands-Posten til kamp mod tvangsægteskaber og det mener han er moralsk forsvarligt, for som han besværgende slår fast; Det er på ingen måde en religiøs tradition. Hvad nu hvis det var?

Islam går nu altså heller ikke fri, hvis man skal tage pædofetens sædvane bare nogenlunde alvorligt. Muhammeds kurtisering af den lille 9-årige pige Aisha bestod ikke i meget andet end at påpege overfor hendes far, hvorfor man ikke skulle lægge sig ud med Arabiens førende børnelokker og fluks startede de seksuelle overgreb.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress