Menneskenes fjender

Diverse — Drokles on January 18, 2011 at 4:16 pm

Den gode blog Elders of Zion har to glimrende posteringer, som jeg synes fortjener at blive gentaget ved dette skamløse rip-off, hvor jeg dog har samlet dem i en postering for lethedens skyld. For nogle dage siden udkom Freedom House med deres årlige revision af frihedens tilstand i verden. Forholdene i Mellemøsten tager sig således ud på et kort (gæt selv de gode og dårlige farver)

Og Elders of Zion konkluderer

In the Middle East and North Africa, only 2% of the population live in countries that are considered “free” while 88% live in countries considered “not free” and 10% in “partially free” countries.

In fact, out of the five regions that Freedom House used for their statistics, the Middle East/North Africa was by far the least free in the world. In sub-Saharan Africa, for example, only 37% live in “not free” countries.

And the 2% in the Middle East/North Africa who do live in freedom? All of them happen to live in Israel.

Hvilket fik Elders of Zion til at undre sig over, hvem der egentlig blev anklaget oftest for at gøre mennesker fortræd, som Human Rights Watch ser det og sammenholde det med graden af frihed for undertrykkelse. Jo lavere et frihedstal, jo mere frihed.

billede-44

Og jeg kan tilføje Danmark havde en frihedsgrad på det optimale 2, men fik alligevel 548 reprimander fra HMR, foran Oman, Qatar og Bahrain, men trods alt bagved Algeriet.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress