Kronik af Hyltoft

Historie — Drokles on May 12, 2007 at 4:23 am

Fra Jyllands-Posten

De honnettes tab af deres selvsikre englevinger skyldes, at flere og flere bliver bedre og bedre oplyst om, hvad islam er. De honnette kan ikke længere klare sig med at ryste på hovedet ad dem, de opfatter som utilregnelige, dannebrogsfordærvede klaphatte. De går nu, svært aggressive, omkring og leder efter en grund til, at vi her i landet skal have tusindvis af islamister boende, der hverken bryder sig om vores demokrati eller om vores humane skikke. Lige netop det frihedssamfund, vi efterkommere af danske bønder og arbejdere er så stolte af at vore forfædre har givet os i arv. Det samfund vil islamisterne nu have afløst af et patriarkalsk imamvælde.

Her står valget så. Det står og vipper. Besværlig frihed eller tryghed i form af slaveagtig underkastelse. Menneskenes evige valg.

De honnette har deres kernetropper hos de radikale og Enhedslisten. De naturlige hos Dansk Folkeparti. Venstre, SF og socialdemokraterne er delt. Hos socialdemokraterne tror jeg, Helle Thorning-Schmidt, Henrik Sass Larsen, Morten Bødskov og Mogens Jensen slutter sig til de naturlige. Men ronkedoren Auken sidder tilbage som en anden general Hindenburg og vil ikke anerkende, at han har ført sine tropper ud i mosedyndet. Lykketoft er rundt på gulvet, som altid når det ikke drejer sig om finanslovens regnestykker.

Honnet eller naturlig? Kampen raser. Jeg tror, naturligheden vinder. Men det kan også være, Danmark om halvtreds år er en islamisk stat. Og så får de honnette kun lov at være honnette på én måde den islamiske.

Herligt

4 Kommentarer »

 1. Danskerne kan ikke i længden være så dumme, at de vedblivende finder sig i de honettes chikanerier.
  Men hvorfor, at vi skal så langt ud, som tilfældet er, det fatter jeg ikke.

  falkeøje

  Comment by falkeøje — May 12, 2007 @ 3:53 pm
 2. eftersom alle muslimer er islamister efter landsbytossen hyltofts overbevisning, er han en god gammel racist af 1930er skolen. Herligt.

  Comment by Allan — May 12, 2007 @ 4:14 pm
 3. Jeg vil nu bifalde, at inderst i hjertet er enhver muslim en islamist.
  Derfor skal vi være konstant på vagt og rede til at slå til.

  falkeøje

  Comment by falkeøje — May 12, 2007 @ 4:48 pm
 4. Hyltoft er ikke racist, det er en idiotisk beskyldning. Han advarer mod det totalitære og hvis man er i tvivl om hvad det vil sige, så se på Iran eller Saudi-Arabien. Der får kvinder bank på åben gade hvis de ikke er ligeså tækkeligt klædt som Elsebeth Gerner Nielsen.

  Comment by Drokles — May 13, 2007 @ 12:35 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress