Utroværdige Leif

Diverse — Sobieski on May 11, 2007 at 2:12 pm

Der herskede ikke tvivl om VK regeringens politiske linie ved sidste folketingsvalg i 2005. Retningslinierne var udstukket og med DF som støtteparti, var der ingen tvivl om social og finanspolitikken for den dengang kommende valgperiode. Alligevel valgte Leif Mikkelsen at stille op for Venstre, så han kunne beholde den taburet, som han havde plantet sin røv i siden 2001. Altså burde den liberale Leif Mikkelsen være vel vidende om den politik, som Venstre og Konservative ville gennemføre allerede fra år 2001.

Leif Mikkelsen har haft rig lejlighed til at gøre op med sin samvittighed, om han kunne gå ind for den førte politik. Liberalisterne ville sikkert have taget imod ham med åbne arme, men opportunisme fornægter sig ikke. Ny Alliance var en langt sikrere hest at spille på. Jeg gider ikke diskutere det realpolitisk fornuftige i at sadle om, men jeg stiller spørgsmål ved politikeres integritet når de pludselig skifter partifarve mens de er i folketinget!

Karen Jespersen er et eksempel på at det kan gøres anderledes; hun meldte sig ud af socialdemokratiet og trådte ud af folketinget i 2004, og først senere blev hun medlem af Venstre.

Jeg bemærker, at i perioden 1973-2001 havde Leif Mikkelsen i øvrigt ingen nøkker over at skulle forene sin liberalistiske holdning med den meget uliberale karriere som EU støttet bondemand.

2 Kommentarer »

  1. [...] Jeg har før skrevet om Leif Mikkelsen utroværdighed og svig i denne postering, men hvad gør en klog taktiker for at stoppe flugten fra regeringspartiernes folketingsgruppe over i Ny alliance? [...]

  2. [...] Læs mere om Leif Mikkelsen her. [...]

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress