The Soviet Story

Diverse — Drokles on January 9, 2011 at 3:24 pm

En læser har venligst send mig et link til en side, hvor man kan se dokumentarfilmen The Soviet Story. Desværre for det blærede er det ikke lykkedes systemadministrator af embedde filmen her på Monokultur, men det er intet besvær at se filmen på sin retmæssige plads.

UPDATE - filmen er hermed embedded (webmaster).

2 Kommentarer »

  1. har kun lige set de første 20 mins af dokumentaren, men den er godt nok barsk! Alligevel er den et vigtigt bevis for hvorfor de tåber der synes det er ok at have t-shirts med hammer og segl ikke er et hak bedre end folk der bærer svastika.

    Comment by Sofakongen — January 9, 2011 @ 4:01 pm
  2. Ja det er hårde sager. Forleden så jeg en Suzuky WagonR med både Che-billede og en rød FOA-hånd, der bad om flere penge.

    Comment by Drokles — January 11, 2011 @ 7:46 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress