Tag jer i agt for fagforeninger, der kommer med gaver

Diverse — Drokles on January 8, 2011 at 5:51 pm

Min søster, der er konsulent i en fagforening reagerer altid skarpt når jeg i ondskab kalder hende for offentligt ansat. Fagforeninger er private virksomheder! Min tanke er at fagforeninger ikke kan gå konkurs og at deres eksistens og eksistensberettigelse hviler på et monopol og at de selv kan udskrive deres egne skatter. Men nej, det er en fjollet polemisk indvending - fagforeninger er private virksomheder.

Og som en privat virksomhed skal man jo også se deres motiver for at bevare efterlønnen. Fagforeningerne lever af medlemmernes penge og jo flere medlemmer jo flere penge. Fagforeninger er interesseret i at pleje deres medlemmers interesse som landmanden er interesseret i at pleje sit dyrehold. Det handler kun og jeg siger KUN om det samlede udbytte. Og hvor deres evne til at pleje medlemmernes interesse ikke slår til forventer man at staten, hvilket vil sige alle der ikke er medlemmer stiller deres penge til rådighed gennem diverse støtteordninger - ligesom landbruget.

billede-33

Billedet ovenfor er fra en FOA kampagne, hvor man advarer mod selve ideen om at teknologi skulle snige sig ind, hvor håndkraft ellers har været eneste løsning. Mareridtet for fagforeningen, men ikke for medlemmet, blev udløst på baggrund af nyheden om et automatisk wc, der kunne vaske brugeren i nummeren, så en sosu’er ikke skulle foretage det ildelugtende og ydmygende buk bagom. Og det var skrækscenariet for fagforeningen, der netop ikke kan overskue at medlemmet skulle have andre kompetencer end det i sidste ende opslidende buk, som kvalificerer til efterløn. Så i stedet for at sikre sig at medlemmet udnytter den teknologiske udvikling til gavn for alle kalder man til kamp mod den uundgåelige teknologiske udvikling.

For fagforeningen er mængden af medlemmer bedre end kvaliteten af deres faglighed. Man kan ikke ansætte så mange djøfvenner, hvis medlemsskaren er begrænset til en håndfuld teknologisk assisterede højproduktive specialister, frem for en hær af lavt uddannede personer, der ikke kan tilbyde stort andet end hvad deres kroppe kan klare. Sliddet på de kroppe kompenseres der for i begrænset grad af “Flere hænder” (Flere Hænder! - Oh what a dead giveaway!) og så altså, hvad man kan trække op af lommen på skatteydere, der slet ikke er med i fagforeningen. Så når FOA nu klynker over regeringens varsling om at deres medlemmer ikke kan få efterløn når de mener sig fortjent kan medlemmerne kun takke fagforeningerne for deres eventuelle nedslidning.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress