Moderat islam!

Diverse — Drokles on January 5, 2011 at 7:06 pm

Ifølge den islamkyndige avis Politiken citerer det ligeledes islamkyndig Reuters i historien om attentatet på den pakistanske politiker Salman Taseer

Ifølge Reuters advarer 500 fremtrædende, moderate imamer fra Jamaat-e-Ahl-e-Sunnat Pakistan-gruppen mod at begræde den progressive politikers død. De tilhører Barelvi-retningen inden for sunniislam, der ifølge nyhedsbureauet regnes for at tilhøre den moderate del af islam.

(…)

De moderate imamer fra Jamaat-e-Ahl-e-Sunnat Pakistan har ifølge Reuters rost drabsmanden for hans mod og for at gørre muslimer verden over stolte.

De mennesker, der støtter en lempelse af blasfemiloven bør fra imamerne tage ved lære af Taseers død, fremgår det af udtalelsen.

Det progressive på de kanter var at Salman Taseer har “talt dunder mod blasfemilovene, som han ville have mildnet.” (det er virkeligt op ad bakke) og hans død var meget forudsigeligt religiøst motiveret komplet med Allahu akbar råb. Det er altså moderat islam, som vi kan læse Politiken og Reuters definere den.

Således gik det til og således er stemningen:

Han tømte på få meters afstand magasinet på sit maskingevær i ryggen på Salman Tasser, skiftede magasin og fortsætte skyderiet, skriver The Dawn. Ifølge obduktionen blev offeret ramt af 40 projektiler. De øvrige livvagter turde ifølge avisen ikke reagere, da de indså, hvad der foregik: De var bange for, at de, hvis de benyttede deres skydevåben, kunne opfattes som en del af attentatet.

Det siger en del om islamisk tankegang, hvis vi ser bort fra det bizarre i at livvagterne meget muslimsk opererer med en undtagelsesklausul, der træder i kraft i det øjeblik, der er behov for dem. Tanken og retfærdiggørelsen af blasfemilovgivningen har godt fat i den almindelige pakistaner og islam mildnes ikke med dens stigende greb om samfundet. Islams krav er umættelige - moderat eller ej.

1 Kommentar »

  1. Den er fra november - Mark Steyn: http://www.nationalreview.com/articles/228696/crus-tree-ring-circus/mark-steyn

    Comment by Universalgeni — January 7, 2011 @ 11:55 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress