Lige for at ødelægge humøret

Diverse — Drokles on December 8, 2010 at 7:03 pm

Lars Hedegaard minder nemlig om den verden vi lever i på Sappho.dk

Således vedtog FN’s generalforsamling den 18. december 2007 en resolution om “Combating Defamation of Religions” med 108 stemmer for, 51 imod og 25, der afholdt sig fra at stemme. Konceptet om “defamation of religions” er taget direkte fra Cairo-erklæringen, men har ingen plads i den universelle menneskerettighedserklæring og er altså nu officiel FN-ideologi. Resolutionen udtrykker “deep concern about the negative stereotyping of religions and manifestations of intolerance and discrimination in matters of religion or belief”. Men den eneste religion, der nævnes ved navn, er islam. Ganske vist udtrykker resolutionen respekt for ytringsfriheden, men siger samtidig, at denne frihed kan begrænses af hensynet til religioner (altså islam).

Siden islam nu officielt har antaget menneskelig form kan man tage en test om islams karakter her.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress