Godnat Sverige

Diverse — Drokles on November 21, 2010 at 12:01 pm

Snaphanen har gennem længere tid (yderligere) beriget sine læsere med gæstebloggeren Julia Caesars kronikker. Hendes seneste kronik er rystende

På onsdag beslutar Sveriges riksdag om en ny grundlag.Genom en lång rad omvälvande förändringar blir Sverige – i strid med medborgarnas vilja – i ännu högre grad ett lydrike till EU. Mångkulturen blir tvingande, makten centraliseras till Storebror staten, kommunerna förlorar stora delar av sitt självbestämmande och det svenska medborgarskapet blir en betydelselös atrapp. Den förvandling av Sverige till ett mångkulturellt helvete som påbörjades genom ett enigt riksdagsbeslut 1975 gjuts nu slutgiltigt i betong. Därmed fullbordar Sveriges regering och riksdag det landsförräderi som de träget har arbetat på i fyra decennier.

De svenska makthavarna kan inte få nog av mångkultur. Nu skrivs den in i grundlagen och blir tvingande. Beslutet fattas på onsdag av de sju gamla riksdagspartierna. Endast Sverigedemokraterna kommer att rösta emot den nya grundlagen. Sjupartiet är fullkomligt eniga om att driva igenom den slutgiltiga betonggjutningen av historiens största ekonomiska, sociala, demografiska och kulturella fiasko, det mångkulturella samhällsexperimentet. De inte bara förpassar Sverige till en världsunik position i den internationella dårskapsligan – de gräver också sin egen grav med raska spadtag. Men det förstår de inte. Makteliten tror sig vara osårbar. Förblindad av enfald, maktberusning och politiska illusioner snickrar den vidare på det som kommer att bli dess egen undergång.

Segregation ska främjas

Den nya lagen säger: ”Etniska, språkliga och religiösa minoriteters möjligheter att behålla och utveckla ett eget kultur- och samfundsliv ska främjas.” Tidigare hette det ”bör” främjas, nu blir det ”ska”. En tvingande formulering.

Læs den hele, hvis de kan holde det ud.

2 Kommentarer »

 1. Der er en radikal dødsforagt i svenskerne!

  Herhjemme, trods junglen af multikulti-idioter, har man vel stadig en eller anden forestilling om at det er godt at leve/overleve, som individ og som nation.

  Svenskerne derimod går efter struben….På sig selv!

  Comment by Rusmassen — November 21, 2010 @ 1:31 pm
 2. Den nye svenske grundlov lyder interessant for skånelandende, Skåne,Halland og Blekinge.
  Nu har den svenske regering forpligtet sig til at støtte:”Dansk- Skånsk forening” , der arbejder på at løsrive de gamle danske landskaber, øst for øresund, fra Sverige.
  Mon det er meningen med den nye grundlov ?

  Comment by Jørn Boye — November 23, 2010 @ 7:00 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress