Elesebeth Gerner vil også være kontroversiel

Diverse — Drokles on April 28, 2007 at 7:13 am

Nu er tiden inde til skarpe udfald mod Dansk Folkparti. Elsebeth Gerner Nielsen fra Neo-moralistisk Venstre angriber den onde Søren Krarup og Dansk Folkeparti i anledning af statsborgerdagen. Efter et par fortællinger om nydanskere, der som deres første handling som statsborgere  sviner Danmark til slutter Gerner af med følgende krigserklæring i Jyllands-Posten:

Dansk Folkeparti ødelægger Danmarks mulighed for at brande sig positivt.

Det er landsskadelig virksomhed. Det ødelægger vores mulighed for at fastholde den økonomiske vækst. Vi kan f.eks. ikke tiltrække den nødvendige udenlandske arbejdskraft. For hvem vil til Danmark, når man kan læse i sin avis, at Danmark konstant er på kant med menneskerettigheder, og at et racistisk parti er regeringsbærende?

Man må tage sig til hovedet. Neo-moralisterne er sygeligt optaget af vores renome. Det er ikke så interessant om en handling er god eller dårlig som hvad andre dog måtte tænke. Denne forfærdende nationale forfængelighed kommer mærkeligt nok fra et parti der hader det danske som pesten.

Men hvorfor mennesker står i kø for at blive danske undslipper Gerners logik. Gerners og konsorters frækhed er forbløffende. De har indtil 2001 haft magten enten som støtteparti eller direkte som regeringsparti og ansvaret for den udlændingelov, der har reddet dette land som en mare og for den integrationspolitik der har spillet fallit. Men uden erkendelse af egen skyld anklager de istedet deres kritikere for fadæsen.

3 Kommentarer »

 1. Med hensyn til at projicere konsekvenserne af egne handlinger, eller mangel på samme, ud på omverdenen er de Radikale helt på niveau med diverse muslimer der betragter sig selv og deres Islam som ofre for Vestens Islamofobi .

  At årsagen til Islamofobi skal søges i den adfærd Rettroende muslimer lægger for dagen i de Vestlige lande kunne ikke falder disse “ofre” ind .

  Præcist som det er Vestens skyld, at stort set samtlige Islamiske landes befolkninger lever et liv i elendighed, uvidenhed og fattigdom .

  Selvansvarlighed kendes ikke.

  Comment by Vivi Andersen (Islamofob) — April 29, 2007 @ 7:08 am
 2. ja det er sgu utroligt.

  Comment by Drokles — April 29, 2007 @ 8:03 am
 3. Det er ganske enkelt. Man kan ikke disputere politik med de radikale, for de vil altid hellere tale om etik. De er vor tids Biedermeiere.

  Comment by PeterK — June 21, 2007 @ 4:04 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress