Massive løgne fra Pia Christmas Møller

Diverse — Drokles on April 28, 2007 at 7:39 am

I en længere ordkrig mellem DF’s Pia Kjærsgaard og de konservatives Pia Christmas Møller i Jyllands-Posten skriver Møller

Millioner er blevet dræbt under hagekorsets symbol og med dette som det sidste på nethinden; det samme kan ikke siges om tørklædet.

Dette er løgn og en benægtelse af menneskelig lidelse der i omfang nærmer sig den holocaustbenægtelse, som de konservative tager så let på.

Der er direkte sammenhæng mellem kvindeundertrykkelse og graden af tildækning og der er selvfølgelig en direkte sammenhæng mellem vold og undertrykkelse og altså også mellem vold tildækning. Sløret er en måde at gøre kvinden til det forkerte andet, det der lokker mennesket i fordærv.

I den islamiske forståelse spiller kvinden derfor den rolle der i Gamle Testamente udfyldes af slangen i Eden Have. Og hvorfor skulle det være forkert at trampe på slangen? Det hedengangne Platform beregnede det til en mill. kvinder der hvert år blev dræbt i den muslimske verden, hovedsaglig af deres egen familie, men dette kulturelt og religiøst institutionaliserede sivende folkemord vælger Pia Christmas Møller arrogant at se bort fra.

burka1.jpg

I den konservative folketingsgruppe gik Pia Christmas Møller for et par år tilbage under navnet “den albanske havneluder” fordi de syntes hun var så grim (ja, sådan er de pæne konservative). For mig er hun bare et ualmindeligt dumt svin!

6 Kommentarer »

 1. Nej, nu stammer du den. Skal det med det albanske øgenavn virkelig stå der? Pia havde jo en synlig invaliditet på det tidspunkt. Hun havde en rygsygdom. Det er virkelig ikke rimeligt…

  Comment by SilleEllis — April 28, 2007 @ 9:00 am
 2. Når de konservative kan være så uvidende, så er de også for uvidende til at være i Folketinget.
  Islams blodspor er ligeså bredt, som nogen moderne totalitær stats.

  falkeøje

  Comment by falkeøje — April 28, 2007 @ 10:16 am
 3. Det var de konservatives eget øgenavn for Christmas Møller og det var netop fordi hun så ud som hun gjorde. Jeg referede det for at udstille deres dobbeltmoral, som jeg også synes fremgår af teksten. De lancerer sig i øjeblikket som pæne borgerlige mennesker, men sandheden er, at de selv internt opfører sig svinsk overfor hinanden.

  Jeg mener at hun opfører sig uanstændigt men referensen til albaniens glædespiger er altså ikke min og jeg ville ikke selv kalde hende det. Mest af alt fordi der ikke er noget i vejen med at være albanier, prostitueret eller havnearbejder.

  Når der idag er konservative skyldes det kun at der eksisterer en partistruktur. Partiet er ganske overflødigt.

  Comment by Drokles — April 28, 2007 @ 10:37 am
 4. Ja. Deres mandater kunne snildt fordeles på de radikale og Venstre. Måske et par stykker til df?

  Comment by SilleEllis — April 28, 2007 @ 6:25 pm
 5. Nu må jeg sige, at man ikke skal sige kons tager det let, med alle de dræbte, det er de sku, jeg har selv hørt Pia Christmas, skamme sig over alle de mennesker der kan finde på at sige ingen er blevet dræbt. Pia Christmas, benægter det ikke. Og hvad hun er blevet kaldt vil jeg siger jeg faktisk finder hende meget køn

  Comment by Jm — May 7, 2007 @ 3:45 pm
 6. [...] Hun støtter dog stadig VKO, men hendes frie forhold gør hende unægteligt mere magtfuld. Vi har her på bloggen fulgt den skinhellige Møllers seneste udladninger og tolket dem i retning af at hun var på vej væk, eventuelt til Ny Alliance, hvis ikke partiets kaotiske tumlen rundt skræmmer hende for meget. Her er fornyet håb til moralismens horder. [...]

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress