Home of the not so brave

Diverse — Drokles on April 26, 2007 at 5:01 am

Fra Berlingske Tidende

Naser Khader er mere kritisk over for ekstremistiske muslimer, end amerikanske TV-seere tilsyneladende kan tåle. Den radikale folketingspolitiker har hovedrollen i en ny kontroversiel dokumentarfilm, der med Danmark og Muhammed-krisen som omdrejningspunkt skildrer en verdensomspændende kamp mellem moderate og ekstremister inden for islam. Men den største offentlige TV-station i USA, PBS, nægter nu at vise filmen. Ifølge PBS er den »ekstremt ensidig« og »dæmoniserer« muslimer.

»Jeg forstår det ikke. Det er jo svenske tilstande,« siger Naser Khader, der kalder filmen »god«: »Jeg kan godt lide den. Alle burde bakke op om et projekt, der vil forhindre, at et mindretal får monopol på, hvordan islam skal forstås. Det var det, der var ved at ske i Danmark indtil Muhammed-krisen.«

Muslimen Naser Khader dæmoniserer muslimer. Hvad er det med offentlige TV-stationer og løgne og fortielser?

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress