Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 520

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 535

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 542

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 578

Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 18

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1244

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1442

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/cache.php on line 431

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 31

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Http in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/http.php on line 61

Warning: explode() expects parameter 2 to be string, array given in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-content/plugins/bannage.php on line 15
Monokultur » Sejrherren Krarup


Sejrherren Krarup

Diverse — Drokles on April 25, 2007 at 4:04 am

Den seneste debat om tørklæder som Søren Krarup startede med sin modstand mod at se et muslimsk tørklæde fra Folketingets talerstol har delt vandene i uhørt grad. Man kan i essensen se tørklædet som et problem eller som et stykke harmløs beklædning. Ingen kan undslå sig fra at tage principiel stilling og derfor er debatten så ophidset. Mange Konservative er røget lige i gryden, som så mange andre, ved at fokusere på debattens afsender, DF’s Søren Krarup og det er ham og hans parti de ønsker at lægge luft til.

Det er en ualmindelig dum kurs der i den nærmeste fremtid vil ramme dem i røven fordi de fejler fælt i spørgsmålet om ligestilling gælder for alle kvinder og eller kun de danske. De vil stå i samme bås som idiotiske venstrefløjsere og mullaher og tyraner rundt om i verden mens Krarup står sammen med kvindesagsforkæmpere fra den islamiske verden og sekularister i Tyrkiet. Ligesom venstrefløjen stod sammen med Mao, Lenin og Ho Chi Mihn. Man skal kende træet på dets frugter. Det bliver konklusionen når debatten er raset færdig i løbet af næste måned.

Deres forklaring på dette eklatante svigt af basale frihedsrettigheder kommer til at lyde som en væmmelse over sprogbrugen og den hårde tone. Men dette vil blive gennemskuet fordi for mange vil holde dem fast på sagens kerne og deres udtalelser. Danmark er forlængst den hårde tones land og flere og flere finder en national stolthed i det faktum så det skræmmer ingen.

Når debatten går ind i sin anden fase om selve kvindes plads i det islamiske vanvid vil der ligge en massiv perlerække af uvidende og uansvarlige citater fra selvgode og hykleriske borgerlige politikere. SF og Socialdemokraterne har hurtigt possitioneret sig imod tørklædet og selv om de gerne vil overfalde “sortepræsten” så kræver det ualmindelig gode talegaver at overbevise vælgerne om at de ikke grundlæggende er enige. Det er noget man kan rive dem i næsen i de næste mange år fordi denne debat ser ud til at blive principiel for det politiske landskabs koncensus. Krarups pointe er provokerende men uimodståelig. Og hver gang debatten om muslimske kvinders kranke skæbne dukker op vil man referere til Søren Krarup, der vil komme til at fremstå som en helt omend en vulgær en af slagsen.

Selvfølgelig vil en del mennesker holde sig forbenet til deres hvidglødende afsky for DF og Krarup, men det spil var afgjort på forhånd. Deres konklusion på debatten vil være en opsumering af deres følelser under debatten, som det skete for Karen Jespersen. Hun blev frosset ud af sit parti mens partiet overtog hendes politik. Dette vil ikke ske for Krarup. Karen Jespersens integritet var så meget indtakt at det ser ud til at hun succesfuldt har evnet at tage det spektakulære spring fra et grundlæggende marxistisk parti til et liberalt. Krarup sidder sikkert i sit parti og hans integritet vil vokse også internt i partiet. Denne debat tilhører Krarup. Tillykke med det!

10 Kommentarer »

 1. Tak for en glimrende redegørelse .

  Det er påfaldende så mange der ikke fatter tørklædet signalværdi .

  Årsagen er muligvis, at man ikke har gidet sætte sig ind i substansen af Islam gennem bl.a. det kedsommelige og trælse arbejde at skulle tygge sig igennem Koranen, Haidth og Sunnah.

  Derimod forholder det sig anderledes med Islams forhistorie såvel som samtidshistorien .

  Begge dele er præcist så nødvendige at læse som de Islamiske tekster i Koranen for en forståelse af, hvad det er vi har fået ombord i de Vestlige lande .

  Sun Tzu siger det : Kend din fjende !

  Men magelighed,dovenskab -og muligvis en tro på egne samfunds evner og fortræffelighed til i løbet af nogle generationer at gøre selv de mest forhærdede Islamistiske muslimer til gode Europæere, aktivt arbejdende for demokrati og sekularitet - forhindrer dette kendskab og konsekvensen af dette kan vel bliver Europas undergang = omkalfatring til Eurabia .

  Noget kunne tyde på processen er langt fremskreden.

  Comment by Vivi Andersen (Islamofob) — April 25, 2007 @ 9:28 am
 2. Det er stadig op til os. Med den rette indstilling må muslimer kommer til fornuft og over de næste generationer gradvist afsværge deres tro. Men det hjælper ikke på sagen at så mange kulturradikale fremstiller kritik at det totalitære som det onde selv.

  Muslimer skal døgnet rundt have sandheden om deres religion at vide. Jeg tror de fleste af dem vil være lettede over at slippe ud af det lort og hvad ville være lettere hvis vi markerede at ikke blot tager vi afstand fra deres mullaher, vi er heller ikke bange for dem for her er det os der bestemmer.

  Comment by Drokles — April 25, 2007 @ 2:33 pm
 3. Helt fin udredning. Det meste kan man kun være enig i, men jeg tror ikke, der vil være mange muslimer, “der kommer til fornuft”, de er jo hjernevaskede og der er ikke mange, der vover at sætte sig op mod forældre og imamer. Og sådan vil det fortsætte generation efter generation. Så længe, de tror, det er dem der skal sætte regler og grænser for, hvad man må sige og gøre, vil det ikke være muligt at samarbejde med dem politisk - og så er der jo alle deres løgne.

  Comment by Karen W. — April 25, 2007 @ 4:36 pm
 4. Jeg tænkte over generationer, ville de komme til fornuft og her først de muslimer der lever og tænker dansk, men tror de er muslimer, fordi alle bilder dem ind at det er det samme som kristendommen, bare med andre ritualer.

  Comment by Drokles — April 25, 2007 @ 8:13 pm
 5. Tak Monokultur for en god og saglig artikel. Det er dybt bekymrende, at vore såkaldte “borgerlige” politikere af lutter angst vuser sig som dhimmiagtige bløddyr.

  Comment by G.Johnsen — April 25, 2007 @ 8:49 pm
 6. [...] Læg mærke til at kvinderne der skriver de to eksempler ikke behøver at komme med besværgelser over at det er ideer og ikke mennesker, de angriber, for idag er dette overflødigt. Tonen har ændret sig og det er fuldkomment legitimt at angribe islam’s grundpræmis. Om kort tid vil hele ideen om at Danmarks renome er skadet være komplet undermineret. Alle er med på den islamofobiske bølge! Tillykke Krarup! [...]

  Pingback by Monokultur » Sejrherren Krarup II — May 27, 2007 @ 10:10 am
 7. [...] Jeg helligede den lille føljeton Sejrherren Krarup (II, III, IV), der snart kan komme til sit første klimaks, til den udvikling fra da Krarup første gang satte debatten på den anden ende. For det affødte at alle begyndte at tage mod til at udvikle et sprog, der rummede kritik af islam uden at de stod i modsætning til deres partiers holdning. Mod var det eneste der skulle til, for ingen partier i Danmark deler værdier med islam. Og med debatten og det nye sprog - den hårde tones normalisering - skete der også skred i erkendelsen. I den første skrev jeg Den seneste debat om tørklæder som Søren Krarup startede med sin modstand mod at se et muslimsk tørklæde fra Folketingets talerstol har delt vandene i uhørt grad. Man kan i essensen se tørklædet som et problem eller som et stykke harmløs beklædning. Ingen kan undslå sig fra at tage principiel stilling og derfor er debatten så ophidset.    [...]

 8. [...] se Monokultur [...]

 9. [...] Sidste år vakte Søren Krarup stor ballade da han kaldte det muslimske tørklæde for et totalitært symbol. Mange var rystede over Krarups hårde tone og han blev sågar kaldt op på Pia Kjærsgaards kontor for at stå skoleret for sine udtalelser (et syn man gerne ville have set) til den sensationshungrende presse, ført an af møjsprøjten Nyhedsavisen. [...]

 10. [...] sammenlignede tørklædet med andre totalitære symboler, som hagekorset og hammer & segl og jeg skrev bl.a. Mange Konservative er røget lige i gryden, som så mange andre, ved at fokusere på [...]

  Pingback by Monokultur » Sejrherren Krarup IX — August 31, 2009 @ 5:34 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress