Lille oprejsning til Camre

Diverse — Drokles on April 23, 2007 at 11:11 pm

Mogens Camre kom for skade at angribe en politisk modstander, kalifatisten og dæmongud tilbederen Asmaa Abdol-Hamid, for psykisk uligevægt. Selv om det er dårlig skik og fjerner fokus fra det væsentlige ser det ud til at Camre var inde på noget rigtigt. Asmaa er efter alt at dømme patologisk løgner. Fra Sappho

I en beretning om sit liv, der står at læse på hjemmesiden Kvinfo.dk – og som Sappho har downloadet den 22. april 2007 – fortæller Abdol-Hamid, at hun trods høje karakterer i folkeskolen ikke kunne blive indstillet til en plads i gymnasiet. Til sidst måtte hun true folkeskolen med en advokat for at blive indstillet. Hun blev derefter optaget på handelsgymnasiet i Åbenrå.

Det fremgår af Asmaas levnedsbeskrivelse, at hun de sidste år af folkeskolen gik på Rødekro Skole i Sønderjylland, hvortil hun ifølge Sapphos oplysninger blev overflyttet den 22. februar 1995 fra Genner Skole. Abdol-Hamid forlod Rødekro Skole efter fuldendt 9. klasse i sommeren 1997.

Imidlertid kan hverken Rødekro Skoles tidligere skoleinspektør Anker Mikkelsen – som var inspektør, mens Asmaa Abdol-Hamid gik på skolen, og som udmærket husker hende – eller den nuværende skoleinspektør Flemming Kristoffersen bekræfte påstanden.

Og hendes forhold til dødsstraf, ekstremistiske grupper og Socialdemokraterne er ligeledes indhyldet i fantasier som Asmaa ser ud til at have svært ved skelne fra virkeligheden.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress