Dystre perspektiver

Globalisering, Multikultur, islam — Drokles on April 22, 2007 at 11:40 pm

Det ser ud til at der er en international interesse i at smadre Danmark. Således kan NyhedsAvisen fortælle at der er planer om et moske byggeri i millard-klassen.

Et samlet byggeri til 3,2 milliarder kroner kan være på vej på Amager, nærmere bestemt på hjørnet af Njalsgade og Artillerivej.

Byggeriet består ud over moskeen - der er på 3.000 kvadratmeter og er budgetteret til 383 millioner kroner - af et internationalt kulturhus, hotel og studenterboliger, skriver Politiken søndag.

(….)

I muslimske kredse i Danmark kender ingen tilsyneladende til planerne, og selvom Københavns Kommune er blevet orienteret om planerne, kender kun et fåtal af de lokale politikere til planerne.

Både Socialdemokraterne og De Radikale er positive over for planerne. Hos Dansk Folkeparti er glæden til at overse.

- Det lyder ikke rart, siger Karin Storgaard, der er medlem af Københavns Teknik- og Miljøudvalg. 

Det er helt sikkert ikke rart. Så kan man lige så godt tage skridte og virkeliggøre Albert Speers byggeplaner. Der var der i hvert fald et vist format.

Samtidig udfolder islam sig i sin sande natur. Fra Berlingske Tidende.

Ukendte gerningsmænd trak søndag 21 mennesker ud af en bus ved byen Mosul i det nordlige Irak og myrdede dem med skud i vejsiden, sagde politiet i Mosul.

De mange myrdede mennesker kom fra det religiøse minoritetssamfund Yezidi, og det var tilsyneladende deres religion, der kostede dem livet. Ifølge politiet blev buspassagerer fra andre religioner ikke trukket ud af bussen.

Jeg undrer mig over at der altid er en aktuel historie jeg kan trække frem når jeg vil understrege en pointe.

2 Kommentarer »

  1. Var det ikke en god idé i stedet at skabe en mindelund over Islams forbrydelser i stil med den, der nyligt er skabt i Berlin for jøderne.
    Den kan nødvendigvis ikke være analog med drabstallet i lignende forhold som den tyske, for så skulle den fylde en hel landsdel.

    falkeøje

    Comment by falkeøje — April 23, 2007 @ 4:16 pm
  2. Ja de ryddede hele Silkevejen for Buddhister.

    Comment by Drokles — April 23, 2007 @ 8:52 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress