Krarup har igen ret

Multikultur — Drokles on April 19, 2007 at 9:01 am

Hvad man kan kalde en ikke-nyhed. Nu sammenligner Søren Krarup det muslimske tørklæde med det nazistiske armbind, hvilket har forarget flere medlemmer af Folketinget.

Krarup siger

“Tørklædet symboliserer en totalitær ideologis krav om, at alle der ikke deler dens synspunkter og holdninger, er vantro, og de bør rettelig omvende sig, og hvis de ikke vil det, så de skal udryddes. Er det et symbol, vi bryder os om at sende fra Folketingets talerstol?,”

Det burde der undervises efter i Folkeskolen!

————————————————————–

Niels Helveg Petersen optrådte bestyrtet i TV2-Nyhederne kl.10:00  hvor han udtrykte afsky over for Krarups udtalelser. Krarups modstand mod at se det muslimske tørklæde på Folketingets talerstol blev af Niels Helveg udlagt som at forbyde Folkevalgt at gå på talerstolen, hvilket måtte være Grundlovsstridigt. Hermed mener vores tidligere udenrigsminister åbenbart at muslimske kvinder bliver født med tørklædet og det er en fastgroet del af deres anatomi og at de derfor ikke kan tage det af efter eget valg.

6 Kommentarer »

 1. Det er kun, hvad jeg hele tiden har sagt og skrevet.

  falkeøje

  Comment by falkeøje — April 19, 2007 @ 10:14 am
 2. Og i det er jeg helt enig.

  Comment by Drokles — April 19, 2007 @ 11:02 am
 3. Har Niels Helweg ret, så skulle en folkevalgt Hipo mand også have haft ret til at gå på talerstolen i fuld uniform under krigen.

  falkeøje

  Comment by falkeøje — April 19, 2007 @ 3:59 pm
 4. - ”hvilket har forarget flere medlemmer af Folketinget”.

  Ja så der er folketingsmedlemmer, som er positive til naziarmbindet!!! Det havde jeg dog ikke troet bare en lille menneskealder efter krigen…

  Comment by G.Johnsen — April 19, 2007 @ 8:25 pm
 5. Niels H.P. udtrykker såmænd blot hvordan det forholder sig med den basale viden om substansen i Islam .

  Den er ikke-eksisterende .

  Havde han og andre med ham anstrengt sig for at sætte sig ind i Koranen,Hadith og Sunnah - og dermed bl.a. også Shariaen - havde han ikke kunne udtale sig som han gør.

  Spørgsmålet er, om det ikke er hensigten at Europas lande skal omkalfatres .

  Man kan så yderligere stille sig selv det sprøgsmål : hvorfor ?

  Det kan umuligt hænge sammen med behovet for arbejdskraft, idet dette ikke kan udfyldes af indvandrerne fra de Arabisk/Isamiske lande hvilket bliver tydligere som tiden går.

  Måske skal vi stille spørgsmålet ikke blot til EU, men også til UN .

  Comment by Vivi Andersen — April 20, 2007 @ 8:52 am
 6. Man undres over denne betagelse af islam. Det virker ind imellem som om der er en vilje bagved, at vi absolut skal leve med en stor muslimsk befolkning.

  Og øh..Vivi, når det nu er Krarup det handler om ville han nok sætte pris på at man kaldte lortet for FN i stedet for det engelske UN.

  Comment by Drokles — April 20, 2007 @ 6:47 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress