Vent og se Mette Frederiksen

Diverse — Drokles on September 25, 2010 at 2:40 am

Mette Frederiksen har mange forslag til hvilke byrder andre skal bære. Da de andre og ascociale danske forældre således ikke evnede at ofre deres børn på deres primære livsopgave, nemlig at integrere de af Socialdemokraterne indbudte horder valgte hun selv klog af andres skade at sende sine egne børn i en privatskole langt, langt væk. Seneste skud på den-ordner-i-andre-lige-stammen er uklog af skade nu at lade de højere læreranstalter stå for den integration, som Folkeskolen altså ikke magtede. Politiken

Fremover skal studerende modtage undervisning i ghettoområder som Mjølnerparken og Vollsmose, der også skal lægge lokaler til offentligt ansattes møder og driftige iværksættere.

(…)

»Børn, der vokser op i ghettoerne, har behov for at se, at man kan leve på en anden måde. At der er unge, som er i gang med en uddannelse, og folk, der går på arbejde hver dag. Derfor vil vi flytte nogle forelæsningsrækker fra de videregående uddannelser ind i boligområderne«, mener socialordfører Mette Frederiksen (S) til avisen.

Der er mange år til at hendes poder skal på universitetet så mon ikke Frederiksen allerede er gået i gang med at finde studiepladser langt, langt væk fra de store byer? Eller har hun bare allerede besluttet, hvad deres studieretning i hvert fald ikke skal være?

»Det kan for eksempel være fra sociologi, statskundskab eller socialrådgiveruddannelsen, hvor de studerende senere hen vil komme til at arbejde med problemerne og have en positiv effekt i ghettoerne«

En god ven kommenterede sarkastisk

Fedt.. Lad endelig sociolog-pigerne m/k kindkysse med herrefolket.

Og det kan de hurtigt komme til ifølge Israel National News

Two activists have exposed a disturbing phenomenon that they say is an open secret within the “peace camp”: female “peace” activists are routinely harassed and raped by the Arabs of Judea and Samaria with whom they have come to identify. They say the phenomenon has gotten worse lately and that many foreign women end up as wives of local Arabs against their will, but cannot escape their new homes.

Roni Aloni Sedovnik, a feminist activist, penned an article in News1 – an independent website run by respected investigative reporter Yoav Yitzchak – under the heading “The Left’s Betrayal of Female Peace Activists Who were Sexually Assaulted.”

“A nauseous atrocity has been going on for a long time behind the scenes at the leftists’ demonstration at Bil’in, Naalin and Sheikh Jarrah [Shimon HaTzaddik],” she writes. “A dark secret that threatens to smash the basic ideological values upon which the demand to end the occupation of the Territories rests.”

Hæ, hæ, hæ.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress