Mikael Rothsteins stormtropper

Ungdomshuset — Drokles on April 14, 2007 at 6:20 am

Fredagens papirudgave af BT skriver at to mænd på 28 og 30 år (unge brugere af Ungeren?) er blevet fremstillet i Dommervagten for at fremstille mindst 52 brandbomber og i en lejlighed på Amager at have materiale til fremstilling af endnu flere. Brandbomberne er et alternativ til den klassiske Molotov-cocktail og indgår i den mangfoldighed af våben som skulle berige København. De er lavet af en blandning af sukker og kunstgødning, der giver endnu mere effekt og skulle være brugt til forsvar for Ungdomshuset. Sikke en dejlig kultur vi der går glip af. Kan vi fluks erstatte det tabte Ungdomshuset med et nyt, nej flere Ungdumshuse.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress