DF’s vælgere dummere end andre

Diverse — Drokles on April 13, 2007 at 11:12 pm

Og det er jo gode nyheder for alle andre. Nu mener man så at kunne  udnytte dette faktum til at dømme partiet og dets vælgere for dobbeltmoral. Således er det DF’s vælgere der har sværest ved at klare den omstridte danskhedsprøve og det får den radikale Jersild og Spin analytikker Lotte Hansen til at udbryde

- Det viser, at den viden, der skal til for at består prøven, ikke er noget alle bare går rundt med, og dermed kan man sige, at der stilles højere krav til nye danskere end der stilles til indfødte. Samtidig rammer det en pæl gennem DF’s grundide, at der er en særlig fælles dansk bevidsthed eller formel, siger Lotte Hansen til Jyllands-Posten.

Nu ligger det sådan, at man går op til prøven efter at have forberedt sig og ikke på stående fod skal kunne svare på alskens ting. Derfor stilles der ikke højere krav til udlændinge  end til danskere. De fleste voksne danskere ved sikkert heller ikke, hvordan man udregner rumfanget på en pyramide selv om de mener, at det skal eleverne i folkeskolen kunne. På samme måde ville de fleste garvede bilister sikkert dumpe teori-, og køreprøve.

Det er en lidt underlig jubel over DF’s vælgere for den viser ikke meget andet end at de ikke er særlig boglige. Det er dem der har haft det sværest i skolen og det bliver dem bebrejdet i tide og utide af de åh-så-forstående mennesker, der tidligt lurede at tilfredstille lærerens forventninger.

4 Kommentarer »

 1. nej nej…de er bare mindre DANSKE end andre..hehe

  Comment by Allan — April 13, 2007 @ 11:30 pm
 2. Din pointe er faktisk bedre end Lotte Hansens da den har et vist humoristisk overskud.

  Comment by Drokles — April 14, 2007 @ 12:55 am
 3. Her i området - som primært er befolket med universitetsuddannede og andre udklækket fra højere læreanstalter - er der en overvægt af DFére indenfor disse faggrupper .

  Underligt ?

  Næe.

  Man har såmænd blot ganske pragmatisk erkendt nødvendigheden af et parti som DF.

  Comment by Vivi Andersen — April 20, 2007 @ 8:57 am
 4. Så går det da lidt fremad. En lærerstuderende på mit seminarium sagde til mig at det var mærkeligt at jeg ville være lærer med mine holdninger. Men der er en del DF’ere blandt lærere i de områder hvor virkeligheden trænger sig på.

  Comment by Drokles — April 20, 2007 @ 6:49 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress