Images of Norway

Diverse — Drokles on April 13, 2007 at 9:56 pm

Veritas Universalis holder man godt øje med Norge og her er to historier fra fjeldabernes dagligdag.

Kadra Yusuf sagde for to dage siden til norske medier, at koranens kvindesyn bør omfortolkes. Nu har snesevis - flere titals skriver Dagsavisen - af hendes somaliske landsmænd slået hende ned, sparket og tævet hende på åben gade, så hun mistede bevidstheden. De kom fra en restaurant og anklagede hende for at have fornærmet Koranen. Kadra siger:

Fire unge kvinner var veldig hissige i ordbruken, så kom flere menn til. Plutselig var det som om halve utestedet var kommet etter oss. Noen gutter ropte «der går Kadra, hun har fornærmet Koranen». Så stimlet de rundt meg og jeg ble slått i bakken. De sto i ring rundt meg og sparket og slo. Noen ropte vers fra Koranen, andre slengte skjellsord

Veritas har hele historien. Men han har også denne her

Somaliere i Norge begår socialt bedrageri i stor målestok. De lader sig skille efter norsk lov, men forbliver gift efter islamisk lov. “Enlige” somaliske mødre hæver derefter bistandshjælp som eneforsørgere. Her er et bemærkelsesværdigt citat fra det norske fagblad, Velferd:

Ubah Abduqadir sier problemet med trygdemisbruk blant «alenemødre» er godt kjent i det somaliske miljøet. Samtidig understreker hun at problemet ikke bare gjelder det somaliske miljøet.

– Når først noen har begynt å misbruke systemet og ser at det går, brer det om seg i miljøet. De skiller seg etter norsk lov, men fortsetter å være gift etter muslimsk lov. Moskeen har engasjert seg i å få slutt på det, blant annet ved å understreke for somalierne at det er like galt å lyve overfor ikke-muslimer som for muslimer, sier hun.

Og så er denne her fra danmark (også fundet via Veritas Universalis). Ekstra Bladet

Viborg Politi leder efter en 18-årig pige, der har været forsvundet siden onsdag eftermiddag. Sara Christina Moesgaard Nielsen blev sidst set ved Trappetorvet i Viborg og i Sct. Mathiasgade, hvor hun var i selskab med tre drenge, der formentlig er af somalisk oprindelse, og en mørkhåret pige.

Den 18-årige pige er udviklingshæmmet, og mentalt er hun på niveau med en 10-årig. Politiet frygter derfor, at hun bliver udnyttet.

- Ifølge hendes forældre er hun meget nem at lokke til det værste. Rent mentalt er hun tilbagestående, men kropsligt er hun fuldt udviklet og har fået øjnene op for det andet køn, siger vicepolitikommissær ved Viborg Politi Hans Jørgen Tøfting til ekstrabladet.dk

Det skulle have handlet om Norge, men kom til at skifte fokus til……. noget andet.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress