Den absolutte tomhed

Diverse — Drokles on September 4, 2010 at 12:48 pm

En gammel sag er blevet til en ny sag fordi den er blevet skrevet om i en bog. Fra Jyllands-Posten

- Vi ved endnu ikke, præcis hvilken rolle, det daværende Red Barnet spillede dengang, for der er stadig en undersøgelse i gang. Men uanset hvad, så vil jeg gerne på min organisations vegne sige uforbeholdent undskyld til de grønlandske mænd og kvinder, der på så barsk og ulykkelig vis blev tvangsflyttet som børn, siger Red Barnets generalsekretær Mimi Jakobsen i en pressemeddelelse.

Ved ikke hvilken rolle (…) Red Barnet Spillede“, “uanset hvad (…) sige uforbeholdent undskyld“. Jamen det vil vi også gerne sig e her på Monokultur.dk. Undskyld! Undskyld for at de grønlandske børn ikke voksede op i et land, hvor børn med kønssygdomme og alkoholproblemer er reglen snarere end undtagelsen. Undskyld! Næste gang lover vi at vende det blinde øje til vanrøgt.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress